Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przedświąteczny dramat fanów popularnego napoju: wycofano 13 mln butelek julebrus - Norwegia

Czytali temat:
Pawel Kaminski Jan Maryjan adam hryciuk Joanna Kuchnicka mart enty boj fra oszlo Albercik Polonus Onty_Ja_Gabriel_3. Mariusz844 P (673 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
PLAN-C napisał:
To jest syf z kategorii " produkt spożywczy" nie wiele mamto wspólnego z kategorią żywności czuli produktem odżywczym.
Produkt spożywczy to coś co możemy po prostu spożywać np. zjem kawałek deski nic mi nie będzie to jest produktem spożywczym spożywam to tyle że nie jest to żywność.

A czy woda wg Ciebie jest spożywcza, czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
PLAN-C napisał:
To jest syf z kategorii " produkt spożywczy" nie wiele mamto wspólnego z kategorią żywności czuli produktem odżywczym.
Produkt spożywczy to coś co możemy po prostu spożywać np. zjem kawałek deski nic mi nie będzie to jest produktem spożywczym spożywam to tyle że nie jest to żywność.

Sie zaplateles z tym odzywcze, spozywcze...
Chodzi o tradycje. Ich. Ciebie to nie dotyczy,wiec po co sie tu wijesz???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
napisał:
PLAN-C napisał:
To jest syf z kategorii \" produkt spożywczy\" nie wiele mamto wspólnego z kategorią żywności czuli produktem odżywczym.

Sie zaplateles z tym odzywcze, spozywcze...4

Chodzi o tradycje. Ich. Ciebie to nie dotyczy,wiec po co sie tu wijesz???

...nie tylko tu pełza ten pośladkowiec...strzela na kilku forach...taki trolik cymbalik...tu narobi tam narobi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok