Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
burtanek
(burtanek)
Wiking
Uwielbiam oglądać ich rodzinkę ! Chcą pomagać, a inni, jeszcze mają z tym problem :/ Niech sie rozwijają, i trzymam za nich kciuki ! ️ Nie rozumiem, niektórych komentarzy. Zazdrość, zazdrosc i jeszcze raz zazdrość !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:18  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(komanch)
Początkujący
Ja tam oglądam inne kanały Polaków w Norwegii gdzie nie ma tyle ciśnienia na sławę. Szukajcie, a znajdziecie wartościowe treści. Filmy jak filmy, każdy może nagrywać. Pytam się tylko, dlaczego łapki są ukryte i ich nie widać? Strach przed krytyką? Usuwanie normalnych komentarzy to tutaj normalka. W playlistach co drugi film zablokowany. O co chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mkropie)
Wiking
I znowu do.gamonia jan kaczmarek:
Na szczescie takich " janow gamoni" jest niewielu a praktycznie znam jednego - ciebie. A milionom takich slawkow nalezy sie szacunek (jak wogole wiesz co to znaczy). Ale co ja tam wiem jestem przeciez zwyklym celebryta po jednym komentarzu.Pozdrawiam gamonia jana co pewnie ssie cycusia mamusi jeszcze i moze w tym roku mamusia go wypusci na podworko, bo za dlugo przed komputerkiem sie zasiedzial...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok