Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweskie radio użyło zwrotu „polski obóz koncentracyjny". Czytelnik zareagował - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Zbigniew Karpinski boj fra oszlo Krystian511 sobek22 Łukasz Ch Ikett Personalpartner (503 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
A dlaczego sie "dziwnie mylą" mówiąc o tym samym bledzie..? To kiepsko u norwegow z wiedzą historyczną.. ,gdyby posiadali odpowiednią wiedzę, to bledow w wymowie nie popelnialiby - proste.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:24  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norman3548)
Wiking
Też to słyszałem, zgadza się, ale jako obywatel Norge, czy ja dysponuję dochodem w złotówkach w Norwegii, czy moje koszty życia są w różnych krajach tak jak to piszą w Polsce tzw. sędziowie (dla mnie to zwykli przestępcy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
56 Postów
sobek22
(sobek22)
Nowicjusz
Ja naprawdę nie rozumiem co Ci Norwedzy tak się czepiają. Sukcesywnie, permanentnie, z pełnym uporem ciągle celowo powtarzają ten błąd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Czytelnik powiniem zwrocic sie do ONR aby zlikwidowali redaktora owego artykulu. W koncu honor Polaka wymaga ostrych reakcji.

Czepiaja sie biednego kraju, gdzie kazdy obywatel ma krysztalowo czyste sumienie. Jestem wstrzasniety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(3sort)
Początkujący
sobek22 napisał:
Ja naprawdę nie rozumiem co Ci Norwedzy tak się czepiają. Sukcesywnie, permanentnie, z pełnym uporem ciągle celowo powtarzają ten błąd

Najwazniejsze ze robia to sukcesywnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok