Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

  • Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Europa rozsmakowana w rybach i owocach morza z kraju fiordów. Padł kolejny rekord - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Maciej xXx boj fra oszlo Łukasz Ch (742 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
Wiking
Piszecie o świeżym z morza północnego czy o świeżym pod którym zalega 18 metrowa warstwa fekalii,resztek pokarmów etc.(ciekawy filmik o "świeżym" norweskim łososiu można znaleźć na YT).Mam nadzieję że sami norwegowie wstydzą się mówić głośno o tym przekręcie albo zamyka im się usta kiedy mowa o łososiu który ma za krótki "mundurek" czyli krótko mówiąc skórę bo środek rośnie na potęgę faszerowany różnymi cudami a skóra nie nadąża i skrzela są cały czas otwarte a to powoduje u łososia różne choroby no ale łeb się odcina a na reszcie laik się nie pozna.Z dorszem karmionym różnym świństwem jest podobnie.Z tych to hodowli właśnie słynie Norwegia te oto "świeże" rybki serwują na europejskie stoły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:39  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
GUEST .
(GUEST)
Wiking
1.4 ton to znaczy ile?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
irek1958 napisał:
Piszecie o świeżym z morza północnego czy o świeżym pod którym zalega 18 metrowa warstwa fekalii,resztek pokarmów etc.(ciekawy filmik o "świeżym" norweskim łososiu można znaleźć na YT).Mam nadzieję że sami norwegowie wstydzą się mówić głośno o tym przekręcie albo zamyka im się usta kiedy mowa o łososiu który ma za krótki "mundurek" czyli krótko mówiąc skórę bo środek rośnie na potęgę faszerowany różnymi cudami a skóra nie nadąża i skrzela są cały czas otwarte a to powoduje u łososia różne choroby no ale łeb się odcina a na reszcie laik się nie pozna.Z dorszem karmionym różnym świństwem jest podobnie.Z tych to hodowli właśnie słynie Norwegia te oto "świeże" rybki serwują na europejskie stoły

A slyszal kum o ekologicznych i nowoczesnych farmach chodowli ryby?
Jak nie, to niech sobie kum poczyta abo pooglada.
Tataj podsylam link do firmy, z ktorej pochodzi moj ulubiony laks. Jem og czesto surowego w salatkach.
Warto kupic.

www.salma.no/sporsmal-og-svar/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
santo77
(santo77)
Wiking
Odradzan jedzenie norweskich ryb szwagier robi opryski pestycydami , a skora niestety to juz standard ze nie nadrabia za masa ryby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...kto jeszcze w tych czasach ufa szwagrom?

,,Szwagier,, - Janka żony brat rodzony

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok