Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Coraz więcej lekarzy traci uprawnienia. Najczęstszym powodem nadużywanie leków - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Bartek Krupa boj fra oszlo ja ja Łukasz Ch Rafał T. (467 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Coraz więcej lekarzy traci uprawnienia. Najczęstszym powodem nadużywanie leków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Pewnie lecą na psychotropach w tym depresyjnym kraju ,jedni piją,drudzy ćpają , a jeszcze inni wcinaja jak pies kosc leki przeciwdepresyjne.. no tak.. bogaty przeciez kraj ,to juz nie wiedzą co ze sobą mają zrobic..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Olaboga co sie dzieje.
Te lekarze powinni sie uczyc od polskich lekarzy....jak sie polski chirurg nie napije wodki, to mu sie rece trzesa. A z pracy go i tak nikt nie zwolni, bo lekrzow brak.
O odbiorze prawa do wykonywania zawodu to Polsce jeszcze na szczescie nie slyszeli.
Ach ta Polska. Kraj miodem i mlekiem plynacy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Satan napisał:
Olaboga co sie dzieje.
Te lekarze powinni sie uczyc od polskich lekarzy....jak sie polski chirurg nie napije wodki, to mu sie rece trzesa. A z pracy go i tak nikt nie zwolni, bo lekrzow brak.
O odbiorze prawa do wykonywania zawodu to Polsce jeszcze na szczescie nie slyszeli.
Ach ta Polska. Kraj miodem i mlekiem plynacy.

Hmmm widzę,iż nie masz wiadomości takich jak ja..
Co do Norweskich lekarzy,to bardzo duża grupa młodych Norwegów od lat uczy się w Polsce, na Krakowskich uczelniach na roku jest około 250 kandydatów (studentów)na medycynie,więc w Polsce uczą się całej anatomii..,poźniej na regularne specjalizacje niektórzy (chętni) latają do USA,to że personel medyczny w Norwegii nadużywa leków,to o czymś to świadczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
Hm ............. i znowu dali rodacy o sobie znac Duzo lekarzy przybywa z Polski jak i duzo tez tam studiuje. Wiadomo gdzie ucza sie pic............i brac "lekarstwa". Ech............. jak nie chlanie to sumienie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
3sort napisał:
Hm ............. i znowu dali rodacy o sobie znac Duzo lekarzy przybywa z Polski jak i duzo tez tam studiuje. Wiadomo gdzie ucza sie pic............i brac \"lekarstwa\". Ech............. jak nie chlanie to sumienie.
Czytajmy tekst ze zrozumieniem.. Norwegowie uczą się w Polsce na uczelniach , w Norwegi pracują jak i wszystkiego nadużywają... jakaś jest tego przyczyna..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...niestety w Norwegii jest to nagminne
...i nie dotyczy tylko personelu medycznego
...narkotyki sa tu wszechobecne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Eldur Sevarsson
(Eldur Sevarsson)
Wiking
Jak by w Polsce kontrole były tak samo skuteczne ja w Norwegii to podejrzewam ze ilość lekarzy która straciła uprawnienie była by astronomiczna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Eldur Sevarsson napisał:
Jak by w Polsce kontrole były tak samo skuteczne ja w Norwegii to podejrzewam ze ilość lekarzy która straciła uprawnienie była by astronomiczna.
Coś za bardzo masz wybujałą wyobraźnię.. Mam w rodzinie dużo wykształconych lekarzy jak i mam znajomych lekarzy,i zapewniam Cie iż w Polsce takiego problemu lekarze nie mają ,jaki panuje w Norweskim lekarskim klanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
freewoman napisał:
Eldur Sevarsson napisał:
Coś za bardzo masz wybujałą wyobraźnię.. Mam w rodzinie dużo wykształconych lekarzy jak i mam znajomych lekarzy,i zapewniam Cie iż w Polsce takiego problemu lekarze nie mają ,jaki panuje w Norweskim lekarskim klanie...

...rozumiem ,że nie przyznaja sie do uzaleznienia
...najgorzej jest w przychodniach gminnych w Polsce
...znam przypadki ucieczek lekarzy z dyżurów
..przed kontrolą
...trwa to czasami latami
...najgorsza jest tzw. zmowa milczenia
..pomiedzy wójtem,plebanem i policją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok