Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Niemiec Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Tomasz Szymanski Joanna Kuchnicka boj fra oszlo ja ja SailorMoon Łukasz Ch opolo4 billigbutik (1107 niezalogowanych)
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Satan napisał:
freewoman napisał:
Satan napisał:
freewoman napisał:
yeko napisał:
...
Bardzo irytujące jest, gdy sie w mediach slyszy \\\\\\\\\\\\\\\"NAZIŚCI\\\\\\\\\\\\\\\" ale nikt nie glosi, ze to sa NIEMCY, to chyba dlatego ,iz nazisci nie mają sie nikomu na swiecie kojarzyc z Niemcami, a przeciez prawda jest inna.. ,a wszystko w dalszym ciagu jest zatajane.. stale Polska ma dostawac baty.. to juz jest chore.

Nazisci byli nie tylko Niemcami, wiec zwrot jest prawidlowy.
A chore jest to, ze ty caly czas probujesz prodkreslac jak to Polska jest nekana, upokorzana, niedoceniana itp. To zakrawa na chorobliwe urojenia.

A Ty próbujesz mi wmawiac,iż Polska za czasów wojny miała \\\"luksus\\\"...??? Polska nie jest nękana i upokarzana..? na dzien dzisiejszy o dziwo w tym czasie żydzi się uczepili.. nie jest to dla Ciebie dziwne..? bo dla mnie owszem tak, na dzien dzisiejszy to jest pogrywka polityczna,której znowu bierze udział Polska.. szkoda słów..
Co do urojen,to w Tobie je widze,takich których Ty nie dostrzegasz,no ale cóż... musisz z tym życ,skoro sie taki urodziłeś...

Megalomania narodowa jest twoja niezaprzeczona domena. Swiat to cos wiekszego niz Polska, a procent polakow zamieszkujacy planete jest doprawdy niewielki.
Z punktu widzenia universu urojenia narodowe sa smieszne. Dotyczy to kazdego kraju i kazdego narodu.
Zycze wiecej pogody ducha i zyczliwosci dla blizniego, nawet jezeli jest on norwegiem lub zydem.

Proszę lepiej zajmij się pracą,niz wymyślac swoje kolejne urojenia na jakikolwiek temat,poniewaz nie chce mi się tych kolejnych Twoich urojen czytac... miłego dnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
opolo4
(opolo4)
Wiking
To ilu tych norwegow walczylo w Angli
ja wiem o 3 pilotach i 7 komandosach ale moge sie mylic i bylo ich dwa razy wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
Przyjmijmy ze 1 i pol ich bylo. I w czym ciebie to czyni lepszym od nich? Jaki to ma zwiazek z dzisiejsza Norwegia? I na co to w ogole jest argument?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
opolo4
(opolo4)
Wiking
3sort napisał:
Przyjmijmy ze 1 i pol ich bylo. I w czym ciebie to czyni lepszym od nich? Jaki to ma zwiazek z dzisiejsza Norwegia? I na co to w ogole jest argument?
tak sie pytam
bo nie wiem ilu ich bylo i czego dokonali ,ciezko wyszukac ich chwalebne potyczki z NIEMIECKIM okupantem
ale wiem ze SS bylo 6 tys. żołnierzy i wslawili sie bohaterska walka z dziecmi i kobietami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
No to jednak malo wiesz Zbyt malo zeby rozmawiac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
opolo4
(opolo4)
Wiking
3sort napisał:
nie posiadasz zadnych argumentow wiec usilujesz atakowac personalnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
opolo4 napisał:
To ilu tych norwegow walczylo w Angli
ja wiem o 3 pilotach i 7 komandosach ale moge sie mylic i bylo ich dwa razy wiecej

Współpraca polsko norweska w czasie wojny opisana w skrocie na stronie gov:
polska_i_norwegia_podczas_ii_wojny_swiatowej
Według mnie znacznie więcej nas laczylo niż dzieliło.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
opolo4 napisał:
3sort napisał:

Odwrotnie Nie atakuje tylko sie wycofuje ze wzgledu na brak partnera do rozmowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
opolo4
(opolo4)
Wiking
3sort napisał:
opolo4 napisał:
3sort napisał:

Odwrotnie Nie atakuje tylko sie wycofuje ze wzgledu na brak partnera do rozmowy

czyli nie potrafisz obalic moich argumentow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
racja, nie potrafie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1