Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wabik na turystów czy niszczenie przyrody? Na Preikestolen być może wjedziemy kolejką - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski boj fra oszlo icek1 Łukasz Ch (337 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Uwielbiam to miejsce.. o! tak kolejką lubię wygodę.. z tego co wiem dużo turystów wchodzi w nieodpowiednim obuwiu,wiec niektórzy wracają w niektórych miejscach połamani..,a pomysł jest dobry,ale znowu pewnie te koszta (150 a 200 milionów koron) realizacji zasponsoruje Norweskie społeczenstwo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
W sezonie odwiedziny na tej skale to zadna atrakcja. Jesli sie nie wyjdzie odpowiednio wczesnie to idzie sie gesiego w niekonczacym sie sznurku ludzi. Polecam, ale poza sezonem.
Podroz kolejka nad fjordem moze byc niezapomnianym przezyciem.
Jestem za kolejka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
Kolejka to niezly pomysl. Jesli chodzi o nature to wydaje mi sie , ze w Norwegii jest mnostwo miejsc z podobna. Natomiast widok musi byc unikalny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Stash Qu
(stashqo)
Wiking
Pomysł genialny, jeszcze tylko buda z kebabem i ze dwa stragany z oscypkiem i ciupaskami made in china na górze i powstanie takie norweskie Zakopane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
stashqo napisał:
Pomysł genialny, jeszcze tylko buda z kebabem i ze dwa stragany z oscypkiem i ciupaskami made in china na górze i powstanie takie norweskie Zakopane

...brakuje tylko polskiego przemyta z fajkami
..do pełni szczescia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok