Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MSZ: do 3 lat więzienia za „polskie obozy koncentracyjne”. Norweska prasa komentuje - Norwegia

1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

()
Stały Bywalec
Wspaniale,iż będzie kara tak zaostrzona.. Świat ,który jest niedoczytany jak i posiada małą wiedzę,to dobrze,ze ktoś głosi prawdę
Niemiecka TV ZDF również miała PRZEPRASZAĆ za swoje kłamstwa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
opolo
(opolo)
Nowicjusz
-Piszą: #polishdeathcamps od ponad 20 lat. I zaczęło się tradycyjne „wina PiS-u”.
-W ustawie jest odwołanie do decyzji ramowej UE o „kłamstwie oświęcimskim”, ale oczywiście wszędzie może być to prawo-tylko w Polsce nie.
-Ustawa znana od 1,5 roku. Rządowa -szeroko konsultowana

To wyciąg z prawa karnego Izraela. Penalizują z karą do 5 lat. My „tylko” do 3 lat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
W sprawie niedoczytania..................... nie ma bardziej niedoczytanegonarodu niz polski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
3sort napisał:
W sprawie niedoczytania..................... nie ma bardziej niedoczytanegonarodu niz polski.
W sumie Cie nie lubie i nie powinienes mnie interesowac, ale jednak zal mi Ciebie jako czlowieka.
Apeluje , abys napisal czasem cos pozytywnege a nie tylko trollowski lub hejterski bełkot - moze wtedy nie wszyscy beda uciekali kiedy gdzies sie pojawisz a moze nawet ktos (nie ja) Cie polubi. Nie bedziesz tez musial ukrywac sie w realu ze to Ty jestes tym wkurzajacym maruda z MN. To ostatnia rada jakiej Ci udzielam, mozesz nie wszczynac dyskusji ze mna bo ja jej nie podejme. I przestan za mna lazic na forum. Przykro mi pisac takie rzeczy ale nie widze innej rady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(3sort)
Stały Bywalec
Czy Ty przypadkiem nie masz zbyt wysokiego wyobrazenia o sobie? Chodzic za Toba po forum to znaczy sie cofac, a ja takiego zamiaru nie mam. Twoja opinia na temat mojego pisanie jest mi naprawde obojetna. Nie majac argumentow atakujesz "ad personam". Jeden z brudniejszych chwytow erystyki, ale i tez wyraznie obnazajacy poziom respondenta.
Tak wiec...................bye
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
opolo napisał:
GDZIE SIE PODZIAL TEMAT
[size=4][color=#FF0000]Polska ambasada w Oslo żąda przeprosin za nazwanie Polaków

Posty i całe tematy wycina się dla wygody forumowiczów. Pisząc nie trzeba myśleć , bo ktoś mądrzejszy czuwa z nożycami nad utrzymaniem właściwego kursu. Część forumowiczów całkiem zgrabnie to wykorzystuje i pomimo że nie mają nic do powiedzenia trzymają się słusznej ramy i dzięki temu owoce ich niebywalego intelektu tu królują . Atmosfera i poziom forum moze naprawdę zadziwić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...moje komentarze tez usunięto
...i to nie po raz pierwszy zresztą
...ale nie upominam się o ,,głupotę,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
bojfraoszlo napisał:

Mama (Gumpa) mówiła: „poznasz głupiego po czynach jego" i ja sie z tym powiedzeniem zgadzam. Nie podoba mi sie , ze na forum wchodzi sie jak na pole walki: kazdy poruszony temat spotyka sie z atakiem doswiadczonych wszystowiedzacych uzytkownikow. Nowy mysli , ze tak tu trzeba i czesto odpowiada agresja i chamstwem. Nie jest dobrze, ale masz rację że nie warto przejmować się głupotami. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
napisał:
bojfraoszlo napisał:

Mama (Gumpa) mówiła: „poznasz głupiego po czynach jego\" i ja sie z tym powiedzeniem zgadzam. Nie podoba mi sie , ze na forum wchodzi sie jak na pole walki: kazdy poruszony temat spotyka sie z atakiem doswiadczonych wszystowiedzacych uzytkownikow. Nowy mysli , ze tak tu trzeba i czesto odpowiada agresja i chamstwem. Nie jest dobrze, ale masz rację że nie warto przejmować się głupotami. Pozdrawiam.

...nie warto upominać sie o glupote
...i warto posypac głowe popiołem
...swoja głowe
....Ps..taki młody to ty już nie jesteś
...cos tu wspominałes przecięż o wnukach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-13  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok