Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
20 Postów

(wilkołak)
Wiking
2sort napisał:
Tak!
I teraz wraca do komunizmu z powrotem i znowu bedzie na kogo wine zwalac za wlasna nieudolnosc.

Jesteś moim faworytem gorszysorcie!! Najgłupszym ale najzabawniejszym!!
Czy ty wiesz co to znacz komunizm ??? jak do niego w Polsce doszło??? Dzięki komu był możliwy???
Bo po twoich textach mam wątpliwości...
Jest jeszcze jedno usprawiedliwienie, znasz doskonale odpowiedzi na te pytania ale jesteś potomkiem komunisty i ci smutno że wreszcie odpędzono świnie od koryta ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

()
Stały Bywalec
Ciesze sie ze dostapilem zaszczytu...........................
Jednak, moj drogi, nic z tego zwiazku nie bedzie Po prostu nie myslisz No ale nie martw sie tym......nie jestes sam.
W mojej glupocie rozumiem komunizm jako dyktature. Dyktature jako zkonsolidowanie wladzy w jednych rekach. Tak wiec reszte sobie dopowiedz.
Jesli potrafisz zaargumentowac przeciwko mojemu rozumowaniu bez wyzwisk i z trzymaniem sie tematu to prosze.
Zawsze jest winny ktos inny, nigdy Polacy Zaleta moja jest to ze mam zdanie inne niz wladza nakazuje. Ty szczekasz jak oni Ci kaza i dlatego przypominasz mi Siwaka.
A ja pozostaje glupi i dobrze mi z tym.
Acha............... masz na mysli takie swinie jak piotrowicz? No ta.........odpedzony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

()
Wiking
napisał:
Ciesze sie ze dostapilem zaszczytu...........................
Jednak, moj drogi, nic z tego zwiazku nie bedzie Po prostu nie myslisz No ale nie martw sie tym......nie jestes sam.
W mojej glupocie rozumiem komunizm jako dyktature. Dyktature jako zkonsolidowanie wladzy w jednych rekach. Tak wiec reszte sobie dopowiedz.
Jesli potrafisz zaargumentowac przeciwko mojemu rozumowaniu bez wyzwisk i z trzymaniem sie tematu to prosze.
Zawsze jest winny ktos inny, nigdy Polacy Zaleta moja jest to ze mam zdanie inne niz wladza nakazuje. Ty szczekasz jak oni Ci kaza i dlatego przypominasz mi Siwaka.
A ja pozostaje glupi i dobrze mi z tym.
Acha............... masz na mysli takie swinie jak piotrowicz? No ta.........odpedzony

Ogień !! Ty na uczelni powinieneś wykładać!!! Ale dla dla tych z gorszego sortu, myślących inaczej...
Nie myl komunizmu z dyktaturą!!!
NP:
Hitler był dyktatorem a nie był komunistą!! Baaaa... był jego największym wrogiem! A władza całych Niemiec była skonsolidowana w jego rękach... czy Niemcy były komunistyczne za jego panowania ??? NIE!!
Wiec nie myl pojęć!!!
Komunizm to ustrój totalitarny, w sposób jaki funkcjonuje dany kraj czy region!! I żeby owy ustrój mógł funkcjonować potrzebny jest dyktator komunista który będzie do tego dążył!!!
Raz jeszcze...
Weź nie myl pojęć, nie rób z siebie głupca który twierdzi że wie, a nie wie!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Acha. Teraz rozumiem! (choc pewny nie jestem....... nie osmielam sie)
Dziekuje za jasne i przystepne wyjasnienie problemu. Musze zrewidowac moje pojecie dyktatury proletariatu. Podkulam ogon i milcze pelen podziwu dla ogromu twojej wiedzy i mistrzowskiej retoryki przekonywania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
wilkołak napisał:
Polska straciła wiele lat rozwoju przez komunizm!!!
Dzisiaj gonimy resztę świata i wychodzi nam to całkiem dobrze!!
Na przekór wszelkiej maści antypolskiej propagandzie!!!
Co was boli Judasze??

Milo , ze chociaz ktos widzi tą dobrą stronę Polski
Brava za slowa: "dzisiaj gonimy reszte swiata i wychodzi nam to calkiem dobrze!!!"
Jest mi milo w/w wpis czytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
opolo
(opolo)
Nowicjusz
Nadciąga faszyzm. Facebook i YouTube masowo usuwa niepoprawne politycznie treści
Historia zatacza koło. Hitlerowcy palili niepoprawną politycznie literaturę, a Facebook i YouTube już na masową skalę usuwają niepoprawne politycznie kanały, filmy i profile. Gdzie są teraz te wszystkie pseudo-organizacje typu watchdog czy KOD, które mordy sobie wypychaja frazesami wolności słowa? tu tez banuja i usuwaja posty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Oj, nie marudz Czasami dobrze ze usuwaja a czasami nie. Cenzor tez czlowiek. Akuratnie tu to zrobil dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
opolo napisał:
Nadciąga faszyzm. Facebook i YouTube masowo usuwa niepoprawne politycznie treści
Historia zatacza koło. Hitlerowcy palili niepoprawną politycznie literaturę, a Facebook i YouTube już na masową skalę usuwają niepoprawne politycznie kanały, filmy i profile. Gdzie są teraz te wszystkie pseudo-organizacje typu watchdog czy KOD, które mordy sobie wypychaja frazesami wolności słowa? tu tez banuja i usuwaja posty

...po twoim wpisie obawiam się,że masz
...szerokie pojęcie wolności słowa
...ktos musi usuwać
...te bzdury czasami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
opolo
(opolo)
Nowicjusz
uderz w stol a nozyce