Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak obniżyć raty kredytu w Norwegii? Istnieją trzy podstawowe sposoby - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Tomasz Szymanski Jerzy Lewicz z s piotr ostrowski Krzysztof kacik Łukasz Ch WaniliowyMis Volvos (905 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak obniżyć raty kredytu w Norwegii? Istnieją trzy podstawowe sposoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(freewoman)
Stały Bywalec
Jakikolwiek kredyt, to jest jak kula u nogi... oj jak kula u nogi.. myslisz ,ze jestes wolnym czlowiekiem,a jednak jestes do czegos przywiązany...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marek289)
Wiking
tez chce wziasc kredyt w norwegii , ale dopiero za rok jak uzbieram kase na wklad wlasny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marek289)
Wiking
mam troche kasy w pl odlozonej i pewnie ja tu przywioze zeby szybciej kupic domek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marek289)
Wiking
dokladnie, ja teraz place ok 8 za wynejem klitki , jak wezme kredyt to lacznie z oplatami ubezpieczeniem itp wyjdzie mi moze ze 12-13 na msc moze mniej moze wiecej , nie wiem jeszcze dokladnie bo sie nie rozgladalem jak wyglada tu sprawa z ubezpieczeniem np domu

ale te 15 % trzeba miec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marek289)
Wiking
wlasnie wiekszosc tutaj to tacy nieudacznicy , w polsce zle, w norwegii zle bo mentalnosc norwegow taka czy taka
za to polska mentalnosc jest swietna i kazdego obcego przygarniamy i mu pomagamy...
najpierw trzeba spojrzec jak jest u nas a potem oceniac innych
jak sie nie podoba to wyjazd z norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marek289)
Wiking
pewnie pod koniec nast roku , kilku norkow tak mowilo,a ci co dali minusy w ogole sie nie znaja na niczym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(wilkołak)
Wiking
marek289 napisał:
wlasnie wiekszosc tutaj to tacy nieudacznicy , w polsce zle, w norwegii zle bo mentalnosc norwegow taka czy taka
za to polska mentalnosc jest swietna i kazdego obcego przygarniamy i mu pomagamy...
najpierw trzeba spojrzec jak jest u nas a potem oceniac innych
jak sie nie podoba to wyjazd z norwegii

To kolega musi być nieudacznik numer jeden skoro mentalność Polaka nieodpowiada a mentalnie myśleć jak Norweg nigdy sie nie nauczy ?
Chciałbym tylko podkreślić że żaden tu Polak od nikogo niczego za darmo nie dostał jak to sugerujesz, tylko ciężko pracował na to co ma.
Jacy Polacy są? wszyscy doskonale wiemy, bo to my sami... i czy jest sens do gardeł sobie skakać? Od nieudaczników wyzywać?
Dziadkowi byłoby smutno że dla takiego wnuka walczył... mógł sie podać to dziś mentalnie myślałbyś jak Turek, Rusek lub Niemiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marek289)
Wiking
nie zrozumiales za bardzo o co chodzi , nie chce mi se tych twoich wypocin czytac
przekaz byl taki ze jesli komus sie nie podoba norwegia to nie musi tu byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(wilkołak)
Wiking
marek289 napisał:
nie zrozumiales za bardzo o co chodzi , nie chce mi se tych twoich wypocin czytac
przekaz byl taki ze jesli komus sie nie podoba norwegia to nie musi tu byc

No widzisz jak łatwo szło to napisać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok