Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3 Posty
swetru
(swetru)
Wiking
sloka napisał:
karsk napisał:
Ja Pani Doktor wierze, ze podjela prace po zapewnieniu prawa do kierowania sie sumieniem.
Jestem dumny, ze wciaz sa Polacy ktorzy nie wszystko zrobia dla kasy.
Wyrok kuriozalny: dyskryminacja. Na kazdego znajda paragraf.
Pozdrawiam

Co za bzdura i to jeszcze w wydaniu polskiego lekarza na emigracji ekonomicznej.
Gdyby naprawdę nie leciała na kasę, to siedziała by w Polsce za 2500,- zł.
W Norwegi to lekarz jest dla pacjenta a nie odwrotnie.
Tu nie ma czegoś takiego jak indywidualne sumienie, tylko i wyłącznie wola pacjenta, a już zwłaszcza w kwestii ciąży.
Z tego norweskiego dobrobytu i lenistwa, palma jej odbiła i tyle, jednak się przeliczyła i to grubo
Teraz ma nauczkę jedyny pożytek to taki, że następne nawiedzone polskie konowały 100 razy się namyślą, zanim choć słowo wypowiedzą durnego w kierunku pacjenta.

sloka z tego co widzę udzielasz się w każdych tematach ale nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz wiec może czas się przestać udzielać na tematy których nie rozumiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Pl patrPl
(Pl patrPl)
Nowicjusz
swetru napisał:

sloka z tego co widzę udzielasz się w każdych tematach ale nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz wiec może czas się przestać udzielać na tematy których nie rozumiesz.

święte słowa Panie dzieju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
KaJtarzyna
(KaJtarzyna)
Wiking
pfff jakaś kpina, co jej do tego? skoro pacjentka jest przekonania i decyduje się na spirale zgodnie ze swoim sumieniem i przekonaniem to nikt inny nie ma prawa ingerować w jej decyzje. To jest jej ciało i decyzja, a nie lekarza. Lekarz jest od tego zeby ewentualnie poinformować ją o skutkach ubocznych czy zagrożeniach a nie odmawiać udzielenia pomocy. Spirala to nie morderstwo buheh...w takim razie może od razu by tak zakazać sprzedaż gumek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(sloka)
Stały Bywalec
Słyszałem dzisiaj w pracy iż są zbierane datki, po kościołach z polskimi wiernymi, na pokrycie kosztów sądowych dla tej pseudo lekarki.
Co za naiwny naród.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Pl patrPl
(Pl patrPl)
Nowicjusz
sloka napisał:
Słyszałem dzisiaj w pracy iż są zbierane datki, po kościołach z polskimi wiernymi, na pokrycie kosztów sądowych dla tej pseudo lekarki.
Co za naiwny naród.

Mysle ze Pani Doktor pociagnie cie do odpowiedzialnosci za publiczne szkalowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok