Ciekawe dlaczgo bylo male zainteresowanie ? Moze dlatego ze loty sa ustawione w gowniane dni? hmm? Wystaczylo Zrobic zeby wylatywal z Norwegii do szyman w piatek wieczor a wracal w niedziele wieczor. Daje sobie reke uciac ze w jedna strone zawsze bylby pelny samolot.A w druga nawet jakby byla 1:3 TJ. Z szyman do Oslo w Piatek to i tak wydaje mi sie ze bardziej byloby rentowne to polaczenie. Niestety ale zeby to zruzumiec trzeba pomyslec. Objawie wam tajemnice! Ludzie z mazur lataja do Norwegii pracowac. TAK! I nie moga latac w tygodniu. Dziekuje za uwage i zapraszam do myslenia
I bardzo dobrze nie będę tęsknić od dawna uznaję droższe bardziej prestiżowe linie. Myślę że dla Polaków pracujących tak wiele godzin to też nie powinien być problem.
Dziwne stwierdzenie bo latałem pare razy do szyman i koledzy z pracy latają bardzo często i samolot jest zawsze pełny , także pieprzenie o małym zainteresowaniu to brednie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.