Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
OHKarol111
(OHKarol111)
Wiking
Nie interesuje mnie ktory Polak bedzie szefem UE(byle to byl POLAK) ale interesuje mnie to, ze kraj z ktorego pochodzi bedzie stal morem za nim bo to pokazuje jak ten kraj bedzie stal za zwyklym obywatelem ktory jest za granica i jak bedzie go chronil w razie potrzeby. pisokomuna tego nie zrobi!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Co takiego buduje? Katastrofa jest nieunikniona. Ja chyba niedlugo do Katalonii spierdole, wszedzie wokol mnie juz sie robi kompletny syf.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zamyślony
(zamyślony)
Wiking
a mnie interesuje żeby to był Polak który nie szkodzi własnej ojczyźnie, chodź kto wie czy tusk to jeszcze Polak a nie szwab
Zgłoś wpis
Oceń wpis:14  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
the boss
(the boss)
Wiking
te zamyslony(nabuchany)a niby jak Tusk naszkodzil Polsce? tylko fakty a nie zmyslone historyjki redaktora rydzyka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
OHKarol111 napisał:
Nie interesuje mnie ktory Polak bedzie szefem UE(byle to byl POLAK) ale interesuje mnie to, ze kraj z ktorego pochodzi bedzie stal morem za nim bo to pokazuje jak ten kraj bedzie stal za zwyklym obywatelem ktory jest za granica i jak bedzie go chronil w razie potrzeby. pisokomuna tego nie zrobi!!!

A co bys powiedzial, jakby szefem EU zostal np.zbrodniarz Jaruzelski albo inny bandzior Trynkiewicz czy Polska tez powinna stac murem za nimi w imie tej twojej madrej zasady ?

I nastepne pytanie: Komu okaze wdziecznosc Pierwszy Pruski za otrzymany stolek ?
a) Polsce
b) Niemcom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
the boss
(the boss)
Wiking
Rabin Hazo no teraz to pojechales jeden juz niezyje drugi siedzi w wiezieniu nie najlepsze masz przyklady grupy Polakow z ktorej pochodzisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
OHKarol111 napisał:

A co bys powiedzial, jakby szefem EU zostal np.zbrodniarz Jaruzelski albo inny bandzior Trynkiewicz czy Polska tez powinna stac murem za nimi w imie tej twojej madrej zasady ?

I nastepne pytanie: Komu okaze wdziecznosc Pierwszy Pruski za otrzymany stolek ?
a) Polsce
b) Niemcom

...c) wszystkim ,którzy głosowali na niego to chyba takie oczywiste,barani łbie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

(Chuck Norris)
Stały Bywalec
OHKarol111 napisał:
A nie interesuje Cię że wreszcie PIS robi coś żebyś mógł wrócić do Polski? Szkoda tylko że PO w tym przeszkadza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
"Własny kraj chciał odebrać mu pracę‟: norweskie media o reelekcji Tuska na przewodniczącego Rady"

A co mowia koledzy Tuska o jego reelekcji ?

"Ciężka decyzja, mówię, bardzo kusząca, bo to jednak idziesz w zupełnie inną orbitę, odseparowujesz się od tego wszystkiego, od tego syfu, kurwa, jesteś dużym misiem, odseparowujesz się od tego folkloru, od tego syfu. Tak naprawdę pytanie jest o motywację."
Krawiec do Grasia-Tasmy prawdy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów

(Krowa)
Początkujący
Chuck Norris napisał:
OHKarol111 napisał:
A nie interesuje Cię że wreszcie PIS robi coś żebyś mógł wrócić do Polski? Szkoda tylko że PO w tym przeszkadza.

Tak? A co robi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok