Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ministerstwo Infrastruktury: „tak” dla pięć razy wyższych opłat bramkowych w Bergen - Norwegia

Czytali temat:
bob norek sM M iksiński igrek M N Olav Olav K F krzysztof kowal K MN w m P.ness (643 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
krzysztof kowal
(krzychu39)
Nowicjusz
225 koron za jedną bramkę?? Czy może opisać sytuacje z tymi bramkami ktos kto mieszka teraz w Bergen? Kiedyś mieszkałem w centrum Bergen i pracowałem na lodefjord to teraz ile jest bramek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BRODA)
Wiking
chory kraj ,chorych ludzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Ale te spadajace ceny ropy namieszaly w tej krainie Vikingow. Strach pomyslec co bedzie, jesli te ceny jeszcze przez 2-3 lata sie utrzymaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BRODA)
Wiking
www.fiercefuelsystems.com/ ropa na pewno nie będzie szla do góry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
Pora stad spadac,Fajnie ale ...bylo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
chyba raczej marne szanse zeby ropa zdrozala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
No to teraz z przykladem Bergen pojda nastepne norweskie miasta. Ciekawe tylko, czy jak raz wprowadza to potem cofna do poprzednich cen.
Tu nikt nie ma zludzen, wladzom chodzi tylko i wylacznie o to, zeby ludzie zaczeli jezdzic na rowerkach jak w Wietnamie i Chinach 40 lat temu. Tylko klimat ciut nie ten.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BRODA)
Wiking
im nie chodzi o środowisko , zamknęli 5 platform w okolicy bergen i rafinerie pod bergen to tak jak by w Katowicach zamknąć w ciągu 1 roku 5 kopalń, koniec kasy z wydobycia i przerobu wiec szukają pieniędzy gdzie indziej ,skończą jak Wenezuela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BRODA)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok