Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Listhaug: “Szwecja jest naiwna”. Partia Postępu w natarciu przedwyborczym przeciwko imigrantom - Norwegia

Czytali temat:
Stanislaw Lisowski Josephvol.2 smith sid87 andrzej32 Gabriel- chart Łukasz Ch (1123 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Agata Dymna
(xdymna)
Stały Bywalec
Szwecja się doigrała...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
Dobrze że ropa tania, bo byłoby większe ciśnienie na przyjmowanie nierobów...

Getta widać są potrzebne lewicy... Grønland jest za mało światowy, taki Brooklyn by się przydał, filmy można byłoby kręcić....
A co ma ropa do Szwecji?
Z tego co wiem to akurat to ten kraj, nie ma naturalnych złóż tego "bogactwa", a jednak tam disel jest tańszy niż w norwegi.
Szwecja stoi na rudzie żelaza i innych dóbr tego świata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
Gabriel- napisał:
Josephvol.2 napisał:

Getta widać są potrzebne lewicy... Grønland jest za mało światowy, taki Brooklyn by się przydał, filmy można byłoby kręcić....
A co ma ropa do Szwecji?
Z tego co wiem to akurat to ten kraj, nie ma naturalnych złóż tego \\\"bogactwa\\\", a jednak tam disel jest tańszy niż w norwegi.

Do Norwegii gamoniu....

Sam jesteś gamoń i troll internetowy, ponieważ ten temat dotyczy Szwecji i jej problemów z azylantami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
napisał:
Josephvol.2 napisał:
Gabriel- napisał:
Josephvol.2 napisał:

A co ma ropa do Szwecji?
Z tego co wiem to akurat to ten kraj, nie ma naturalnych złóż tego \\\\\\\\\\\\\\\"bogactwa\\\\\\\\\\\\\\\", a jednak tam disel jest tańszy niż w norwegi.

Do Norwegii gamoniu....

Sam jesteś gamoń i troll internetowy, ponieważ ten temat dotyczy Szwecji i jej problemów z azylantami.

To że jesteś ograniczony umysłowo nie znaczy że każdy taki Baran:

\"Norweska minister, od grudnia zeszłego roku firmująca “twardą” politykę imigracyjną Norwegii z ramienia Partii Postępu (Frp), skrytykowała nie omieszkała skrytykować opozycyjnej Socjalistycznej Lewicy (SV) za to, że stawia Szwecję jako przykład, jak należy prowadzić politykę imigracyjną w Europie.

SV chce, żeby uchodźcy osiedlali się tam, gdzie sami chcą. Zdaniem Listhaug właśnie to jest główną przyczyną problemów Szwecji z imigrantami.

– Imigranci skupiają się w jednym miejscu i tworzą równoległe społeczeństwa – krytykuje norweska minister.\"

Dobrze niech ci będzie.
Jestem gamoń, Baran i kociarz i co tam tylko chcesz, masz awansem dużego plusa.
Zadowolony?

P.s.
A i tak moje na wierzchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
napisał:
Josephvol.2 napisał:
napisał:
Josephvol.2 napisał:
Gabriel- napisał:
Josephvol.2 napisał:

A co ma ropa do Szwecji?
Z tego co wiem to akurat to ten kraj, nie ma naturalnych złóż tego \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"bogactwa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", a jednak tam disel jest tańszy niż w norwegi.

Do Norwegii gamoniu....

To że jesteś ograniczony umysłowo nie znaczy że każdy taki Baran:

\\\\\\\"Norweska minister, od grudnia zeszłego roku firmująca “twardą” politykę imigracyjną Norwegii z ramienia Partii Postępu (Frp), skrytykowała nie omieszkała skrytykować opozycyjnej Socjalistycznej Lewicy (SV) za to, że stawia Szwecję jako przykład, jak należy prowadzić politykę imigracyjną w Europie.

SV chce, żeby uchodźcy osiedlali się tam, gdzie sami chcą. Zdaniem Listhaug właśnie to jest główną przyczyną problemów Szwecji z imigrantami.

– Imigranci skupiają się w jednym miejscu i tworzą równoległe społeczeństwa – krytykuje norweska minister.\\\\\\\"

Dobrze niech ci będzie.
Jestem gamoń, Baran i kociarz i co tam tylko chcesz, masz awansem dużego plusa.
Zadowolony?

P.s.
A i tak moje na wierzchu

Twojej głupoty nic nie przebije, cysiek depcze ci po piętach, ale wątpię że ci dorówna.

Moja głupota to przecież nie twój problem, a jedynie Moja zabawa na tym forum.

Proszę nie porównuj mnie do tej męskiej szmaty, niegodne to twojej roztropności forumowej, no chyba, że siem mylam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów

(cysiek4)
Stały Bywalec
gabriel zlodziej i damski bokser

a szmata kogo nazywacz czlowieka co zamiast pogonic kijem pasorzyta gabriela
to go tylko olal sikiem prostym
kogos kto nigdy nie daruje krzywd wyrzadzonych i brzydzi sie kradzieza a zlodzieja bedzie scigal do koca zycia ,nawet ukrywanie sie pod cudzymi nazwiskami nic ci nie dalo

wszyscy sie dowiedza ze gabriel to zlodziej kapus i damski bokser

widac politi uznalo ze jestes zlodziej skoro cie nachodza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
cysiek4 napisał:gabriel zlodziej i damski bokser
a szmata kogo nazywacz czlowieka co zamiast pogonic kijem pasorzyta gabriela
to go tylko olal sikiem prostym
kogos kto nigdy nie daruje krzywd wyrzadzonych i brzydzi sie kradzieza a zlodzieja bedzie scigal do koca zycia ,nawet ukrywanie sie pod cudzymi nazwiskami nic ci nie dalo
wszyscy sie dowiedza ze gabriel to zlodziej kapus i damski bokser
O PROSZĘ, proszę, obudził się nasz troll forumowy i pseudo stalker.
Faktycznie ty siem brzydzisz kradzieżom, dlatego nie dawałeś ludziom legalnych umów o pracę i płaciłeś po 60-koron do ręki omijając ubezpieczenie i podatki, przecież to byli tylko polscy robotnicy którzy ciebie w pracy okradali a po pracy bili, dlatego musiałeś dawać taką a nie inną stawkę, by sobie wyrównać straty moralne i materialne.

Tak jak napisałem w innym temacie, teraz jeszcze trzeba poczekać aż powłącza pozostałe kompy i zacznie się znowu balet szalony do momentu aż wyjdzie do pracy na nocną zmianę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
cysiek4 napisał:

Męska tak życiowa jak i forumowa szmato onegdaj, dostałem wezwanie na lokalną policję, gdzie byłem przesłuchiwany w obecności tłumacza, na temat obecności w mieście Eidsvoll i to w konkretnych godzinach i datach, raz chodziło o przyjazd pociągiem a dwa razy autem.
Zadawano wiele konkretnych pytań z których bez trudu mogłem zrozumieć, kto jest ich autorem.
Forumowa szmato z Eidsvoll, miałem niestety niezbite dowody iż nie mogłem być w tych dniach ani też i innych w pobliżu twojego domu.
Dlatego też śmiałem się podczas rozmowy , z tych podchwytliwych pytań, sugerujących oskarżenia, niestety policjant nie chciał ujawnić nieudacznika konfidenta, zasłaniając się jedynie sprawdzaniem mojej wiarygodności.

Jesteś Jerzy Pawle, zwykłą polską szmatą i śmieciem na emigracji i tyle w tym temacie mam do ciebie.
A teraz to możesz mnie w dupę cmoknąć.
Szkoda mi tylko twoich synów, ponieważ dzieci nic nie są winne pomimo, że ojciec chory i pod ochrona psychologa czy też psychiatry i ma ciągłe urojenia depresyjne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów

(cysiek4)
Stały Bywalec
ty masz jakies omamy albo urojenia
wymysliles sobie kolejna bajeczke jak ta o o weglu albo ta
www.mojanorwegia.pl/forum/view/5/nasze_s...glupote-.html#353979

gabriel zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1