Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Barnevernet chce uczyć zagranicznych rodziców, jak bez użycia przemocy wychowywać dzieci - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Jak tak mozna? Wychowywac dzieciaki bez bicia to nie jest polska tradycja.
Bachory sie leje pasem jak rodzice maja wolne - w piatki, soboty i niedziele. W tygodniu jest przerwa.

Partnera natomiast bije sie okazjonalnie jak przyjdzie ochota.

Owe prawo do bicia zostanie niedlugo zapisane w nowej polskiej konstytucji i wtedy kazdy rodzic ze spokojem serca bedzie mogl swoje dzieci wychowywac na swoj wlasny, polski sposob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-14  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Polka1)
Wiking
mam nadzieje ze to co piszesz to zwyczajny sarkazm,DZIECI NIE WOLNO BIC,tak samo jak i naruszac cielesnej nietykalnosci kazdego czlowieka,mam 4 dzieci i nigdy nie musialam ich bic ,zeby dorosly na dobrych i porzadnych ludzi.Z dziecmi nalezy rozmawiac i traktowac jak partnera,a dzieci zachowuja sie tak,jak my je nauczymy,pamietaj ze to one nas nasladuja,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
HotLips napisał:
Jak tak mozna? Wychowywac dzieciaki bez bicia to nie jest polska tradycja.
Bachory sie leje pasem jak rodzice maja wolne - w piatki, soboty i niedziele. W tygodniu jest przerwa.

Partnera natomiast bije sie okazjonalnie jak przyjdzie ochota.

Owe prawo do bicia zostanie niedlugo zapisane w nowej polskiej konstytucji i wtedy kazdy rodzic ze spokojem serca bedzie mogl swoje dzieci wychowywac na swoj wlasny, polski sposob.

Tak, tak ! I prowo do zycia bedzie definiowanie od poczecia (czyli 2 tygodnie przed zaplodnieniem) i az do..................kary smierci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to się chyba nadaje do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu
niemożność wychowania potomstwa zgodnie z własną wiarą, przekonaniem, tradycją i mlekiem wyssanym z piersi plemiennych swojej matki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
no i popatrz , kurde ! A ja myslalem ze niewolnictwa juz nie ma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kamil75 napisał:
l
niech mi ktos powie dla czego 73% pracownikow BV ktorzy maja do czynienia z "poszkodowanymi" nigdy nie mieli swoich dzieci????????????

mnie bardziej ciekawi jak to
nie mając żony ani dzieci można zostać mężem stanu
pochodząc z patriotycznej rodziny otrzymać od Bolesława Bieruta apartament
nie potrafiąc zdać prawa jazdy ani wyrobić konta w banku, kierować 40 milionowym narodem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
W Norwegii istnieje tylko prawo wlasnosci. Wolnosc osobista- nie ma czegos takiego. Tlumacz sie, ze nie jestes wielbladem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
high_octane napisał:
W Norwegii istnieje tylko prawo wlasnosci. Wolnosc osobista- nie ma czegos takiego. Tlumacz sie, ze nie jestes wielbladem.
Rozdziel Polaku liberum veto i polsk riksdag od działania w stadzie
Warchola polskiego od członka społeczeństwa zachodniego czy Wschodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
high_octane napisał:

Mysli sa niewidzial­ne, ale bez­myslnosc jest widoczna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok