Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nielegalne szkoły jazdy pomagają imigrantom oszukiwać na egzaminie teoretycznym - Norwegia

Czytali temat:
Radosław Chmielewski M N Jan Maryjan Przemyslaw Piskorz Ewa Adam boj fra oszlo Josephvol.2 smith HeartB ALEXANDER HAZARD Grzegorz Chmura (661 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nielegalne szkoły jazdy pomagają imigrantom oszukiwać na egzaminie teoretycznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(LucekBukowski)
Wiking
Ja kiedyś brałem pożyczkę na korepetycje j. hiszpańskiego katowice i jestem z tej pożyczki zadowolony już ją spłaciłem a wiedza została i mam dostęp do Preply preply.com/pl/katowice/korepetycje-z-hiszpańskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(FeliksBaranski)
Wiking
Dużo znajomych wyjeżdża do Norwegii lub do Preply a ja siedzę dalej w Lublinie i przeglądam oferty pracy dla nauczyciela hiszpańskiego Taki mój los! preply.com/pl/lublin/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-hiszpańskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Godhacker666 napisał:
Wpłać na konto bankowe IBAN 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 (POLAND) 1000 zł a po 1 miesiącu otrzymasz zwrot 5 tysięcy PLN

Przelej ze swojego konta bankowego 10 tyś złotych a otrzymasz gwarantowane 20 tysięcy nowych polskich złotych na:

32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 (Polska)

Bezpieczny i czysty zysk bez umów i podpisów gwarantuje funduszowy bank:"Moneymania loanTAXcredit".

Z nami zawsze zyskasz i nic nie stracisz! Wygrajmy razem dostatnie i bogate życie na starość dla Twojej rodziny i Waszych dzieci.

------
Chcialbym zaraz przelac 500 000 NOK. Czy moge mailem a banknoty (scany) beda w zalaczniku, ok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok