Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Tyle mnie na ich promie widzieli!!! Co to jakas segregacja pan szwed nie musi a polak ma cos podpisywać . Co to polak jakiś gorszy . Jeszcze trochę to szwedzi będą w dupe jebanie przez tych swoich paparuchow to im się polska przypomie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Szwedos
(Szwedos)
Wiking
Nareszczie, powinni to wprowadzić na kazdej lini!! Nie raz bylem świadkiem jak to polaczki sie zabawiaja. Pewnego razu na trasie Nyneshamn Gdansk uprzejmi imprezowicze z kajuty obok zwymiotowali na drzwi i dywan mojej kajuty!! Cala noc mega libacja nie bylo jak spac, mega bydlo, na niektkrych pietrach daje skadpetami!! Za kazdym razem jakies incydenty a mieszkam pare nascie lat w szwecji i rzadko kiedy jest spokojnie na promach. Nawalone mordy w dresach! Sa oczywiście i kulturalni. Lekka dyskryminacja ze Szwedzi nie musza nic podpisywac no no ale nie widzialem na promie nie kulturalnego szweda. To jak z imigrantami, znajdzie sie paru ekstremistow a caly narod cierpi. wiec niestety albo sie polaczki zachowujecie jak przystalo albo sie obrywa wszystkim. Pozdrawiam kulturke!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Robert .
(BilXtra)
Stały Bywalec
To fakt "troszke" polacy potrafia przesadzic. Ale chyba dziennikarze powinni sie udac na inne linie i napisac reportaz jak np. trasa Ystad-Swinoujscie. Tam to jest dopiero sajgon!!! Spanie, picie na korytarzach, poczekalniach, itp, do WC lepiej nie wchodzic bo wszystko "zaspawane". Jak tu jestem 10 lat, to dopiero pierwszy raz plynalem w tym roku z Gdyni do Karlskrony w nocy. Boże kochany-pomyslalem, rewelacja. Pusto na korytarzach, cisza i bez przeklenstw, kazdy kto plynie musi wykupic kabine lub miejsce w kabinie. No, tu musze przyznac ze mialem male problemy z sasiadami. Rodzinka z dziecmi, bylo cicho ale przez moment ktos rzucal piłką o sciane... Tak jak Szwedos napisał i ja sie pod tym podpisuje. Duzo plywa na tych liniach Szewdow i Niemcow i nie ma tak napitych jak nasi. Siedza sobie w knajpkach i sączą piwko lub wino. Wiekszość naszych pije az sie upije...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
Brawo STENA !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
UWAGA !!!!! Niejaka Dorota Hansen to porstytutka z Oslo..pracuje w pakinstanskim burdelu a na portalach zaczepia i nagania potencjalnych klientow!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok