Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2 Posty
Adrian Tajny
(floro)
Wiking
Dobrze robia tak trzymac. Nazywac rzeczy po imieniu. Islam nie nadaje sie do Europy i tyle. Mowmy to otwarcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:36  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
miro zbycho
(Jasir)
Wiking
mam już dosyć tej politycznej poprawności,
nieźle jebnięci są te norweskie dziennikarzyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:30  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Adrian Tajny
(floro)
Wiking
Polityczna poprawnosc nas nie uchroni. Te cymbaly wchodza do kraju i czuja sie jak u siebie. Nie majac szacunku dla gospodarzy. Zastanawiajac sie czy bedzie poprawnie politycznie zwrocic im uwage, oni wtym czasie utna lby kilku osobom ale dalej bedzie stwierdzenie jest ok. To taka kultura. Ja ta kulture mam gdzies. Nie masz poszanowania dla kraju do ktorego przybywasz, wracaj do swojego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:24  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Jabin z Hazo napisał:
To straszne,nieslychane i grozne.Z tym trzeba cos zrobic.
Pani prof.Witoszek bardzo pania prosze, niech pani napisze do kogos waznego.
Niech pani wezmie przyklad z elit goszczacych w TVN -oni w trudnych chwilach pisali do Kiszczaka.
Pani tez moze to zrobic, jeszcze nie jest za pozno,jeszcze calkiem nie ostygl.

Co tam Witoszek jebinie a jak twoje braty co to samodzielnie komunizm obalaly? Nic to nie perorujesz jakie to zyciorysy se porobily inos zrecznie z tematu chcial uciec.

Slabo mnie obchodzi Lecho i jego donosy w latach 70, bom wtedy mlody byl, ale jak se czytam wypociny tych bohatyrow narodzonych pod koniec lat 80, co to sie zarzekaja jak by to z systemem walczyly to se mysle, ze polska pelna teraz moralnie niezlomnych. Same Inki, ognie i lupaszki przed monitorami. Siedzo, popijaja kawke i prawia, potepiaja i pouczajo.

Gwarantuje, ze prawdopodobnie 99% z was nawet w latach 80 ( nie mowiac o 70) nigdy by w szkole nie odmowilo dyrektorowi uczestnictwa w marszu na 1 maja z powodow ideologicznych. Chuj wiecie o tamtych czasach. Latwo jest prawic znajac fakty historyczne z perspektywy 25 lat wolnosci. Wtedy chuj bylo wiadomo to i wszyscy maszerowali i machali sekretarzom.

Dajta se spokoj z ocena tych ludzi i zostanta przy swoim oburzeniu na ich postawe... na FB.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
daniel ścisłowski
(daniel120)
Wiking
Francja też tak pisała o poprawności politycznej ,dopóki nie doszło do incydentów w Paryżu ta muzułmańska hołota i zaraza niedługo całkowicie zaleje europę w imię lewackich państw, ludzi, polityków, pism i portali .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
(**********)
Początkujący
Jeżeli ja mam szanować ich religie poglądy itd w ich kraju, to oni będą szanować moją religie, moje poglądy itd w moim kraju!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr6
(piotr6)
Wiking
norwegowie sa niedorozwojami jeszcze 50 lat temu dmuchali i zenili sie w rodzinach ich poglady nalezy miec z tylu w majtach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(trtete)
Wiking
Co za ściema, Norwegowie w nosie mają okładki polskich tygodników. Czy ktoś z Was zwraca uwagę na prasę norweską ot tak sobie na co dzień? Nie. Więc przestańcie kłamać.
Poza tym to trafna okładka - tak jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
piotr6 napisał:
norwegowie sa niedorozwojami jeszcze 50 lat temu dmuchali i zenili sie w rodzinach ich poglady nalezy miec z tylu w majtach

Twoje chamskie spojrzenie na Norwegie nikogo normalnego nie intersuje.<wracaj robalu na budowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
daniel ścisłowski
(daniel120)
Wiking
bo to lewacki portal ,mam nadzieje ze dyrekcja się szybko tu zmieni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok