Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
A wiesz gdzie ja mam to co sie Tobie wydaje? Na imie mam Stanislaw i prosze zwracac sie do mnie po imieniu. Malo was jeszcze w tym temacie. Wzywajcie jeszcze posilki bo przeciez wiecej was na tym forum.

Ciezko sie przyznac do bledu. Aronson i Tavris wzorcowo opisali takie zaprzeczanie. Poleca "Bladza wszyscy ale nie ja"

A to gdzie i co masz - w to powinienes wprowadzic swojego partnera. Moje zainteresowanie jest slabe, ze wskazaniem na zadne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
A wiesz gdzie ja mam to co sie Tobie wydaje? Na imie mam Stanislaw i prosze zwracac sie do mnie po imieniu. Malo was jeszcze w tym temacie. Wzywajcie jeszcze posilki bo przeciez wiecej was na tym forum.

BTW - a kim ty jestes by na ciebie posilki wzywac? Dyslektyk, piszacy bez spojnosci, emocjonalnie i chaotycznie. A miales sie tu bawic? Ja zadnej zabawy nie widze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jasta 102 napisał:
czegoś żeś się Karolu opił?
szaleju?
czy bryle zamatowiały?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
jasta 102 napisał:
czegoś żeś się Karolu opił?
szaleju?
czy bryle zamatowiały?

Kto taki? Nazywam sie Stanislaw Jazwinski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie denerwuj się magistrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
nie denerwuj się magistrze
Dziekuje Stasiu za tytuly Moglbys doktorka dolozyc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
o ile mi wiadomo to jeszcze nie obroniłeś pracy doktorskiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

Myslisz stasiek, ze to Karol biolog? No to kurwa klops, bo chlopaka lubilem. Poukladane mial w glowie, choc kiedys sie troche zachlystnal na forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
optymysta napisał:
jasta102 napisał:

Myslisz stasiek, ze to Karol biolog? No to kurwa klops, bo chlopaka lubilem. Poukladane mial w glowie, choc kiedys sie troche zachlystnal na forum.

te same błędy w mowie i piśmie
PS
a brak dżinsów z Pewexu go przybił
dureń z Eidsvoll na pewno miał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
napisał:
optymysta napisał:
jasta102 napisał:

te same błędy w mowie i piśmie
PS
a brak dżinsów z Pewexu go przybił
dureń z Eidsvoll na pewno miał

Moze i tak byc, bo nie szedl po bandzie. A swoja droga, pojawia sie cysiek jedynie przy postach gabrysia. o zlodzieju i bokserze. Czyzby przerwa techniczna?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok