Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Ludzie dlaczego wy udajecie że nie wiecie o co chodzi?...wiecie doskonale że nie chodzi o narodowość ale o sposób w jaki te laski to robią i dlaczego!!...czy przespał bym się z laską innej narodowości....NIE!!!!!....dlaczego?.....Bo nie jestem jak te kobiety o których mowa!!!...Ludzie doskonale wiecie że co kraj to obyczaj(czyt. kultura)...i wmawiajcie mi teraz że to nie prawda że miłość nie zna granic ...ble ble blee....te teksty to puszczajcie innym naiwnym.Nie znam ani jednej rozsądnej laski która związała się z Norwegiem....ŻADNEJ!!!!(może gdzieś są ale jej jeszcze nie poznałem).....SAM BETON.....!!!!....znam nawet takie co nie mówią po Norwesku (Angielsku również) a mają męża Norwega !!....zadziwiający jest też fakt że zwrot Polka w Norwegii to to samo co Rumunka w Polsce....

Ps. zadziwiający jest też fakt że "tych" kobiet bronią tylko kobiety ....hmmmm zastanawiam się co toi znaczy...pewnie to samo co "Mój brzuch moja sprawa"....w tym przypadku ..."Moja dupa ,moja sprawa"...pewnie tak...ale ...wstyd dla WSZYSTKICH POLAKÓW!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anna Kwadromacka
(Anna Kwadromacka)
Wiking
Mamisynki, egocentrycy. Zazwyczaj źle czują się z sukcesem swojej kobiety, bądź na taki nie pozwalają bo czują się zagrożeni. Dlatego oczekują, że partnerka wyląduje w kuchni i będzie o nich dbała - w końcu są tego warci. Sami nie dbają o siebie - i nie mówimy tu o metroseksualnych facetach - my kobiety staramy się wyglądać ładnie, zadbanie, modnie (w miarę możliwości) w przeciwieństwie do mężczyzn, którzy są "zapuszczeni" i zakładają na siebie cokolwiek. Niestety, jest to jeszcze mocno wyczuwalne w mentalności polaków stąd takie zdanie norweskich kobiet. Nie chcę generalizować, ale niestety tak to wygląda. Widzę po moich kolegach jak i moim ex.

Co do panów "Długiego Numerka" i P.I. - oczywiście zdarzają się takie przypadki - jak wszędzie na świecie. Ale podejrzewam, że to właśnie kobiety z podobnej grupy społecznej z jakiej sami jesteście. Wszystko lepsze od takich jak wy więc uciekają. Jak mają słuchać takich tekstów i wyzwisk... proszę Was. I nie wmówicie mi, że szanujecie kobiety. Żaden prawdziwy, szanujący innych i przede wszystkim siebie mężczyzna nie wyraża się w ten sposób szczególnie o kobiecie. W tym momencie jesteście tacy sami jak Ci mężowie co to je tak podle traktują. Pytam! Co mają robić? Tam mają to samo tylko w ładniejszym opakowaniu i otoczeniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok