Ludzie dlaczego wy udajecie że nie wiecie o co chodzi?...wiecie doskonale że nie chodzi o narodowość ale o sposób w jaki te laski to robią i dlaczego!!...czy przespał bym się z laską innej narodowości....NIE!!!!!....dlaczego?.....Bo nie jestem jak te kobiety o których mowa!!!...Ludzie doskonale wiecie że co kraj to obyczaj(czyt. kultura)...i wmawiajcie mi teraz że to nie prawda że miłość nie zna granic ...ble ble blee....te teksty to puszczajcie innym naiwnym.Nie znam ani jednej rozsądnej laski która związała się z Norwegiem....ŻADNEJ!!!!(może gdzieś są ale jej jeszcze nie poznałem).....SAM BETON.....!!!!....znam nawet takie co nie mówią po Norwesku (Angielsku również) a mają męża Norwega !!....zadziwiający jest też fakt że zwrot Polka w Norwegii to to samo co Rumunka w Polsce....
Ps. zadziwiający jest też fakt że "tych" kobiet bronią tylko kobiety ....hmmmm zastanawiam się co toi znaczy...pewnie to samo co "Mój brzuch moja sprawa"....w tym przypadku ..."Moja dupa ,moja sprawa"...pewnie tak...ale ...wstyd dla WSZYSTKICH POLAKÓW!!
Ps. zadziwiający jest też fakt że "tych" kobiet bronią tylko kobiety ....hmmmm zastanawiam się co toi znaczy...pewnie to samo co "Mój brzuch moja sprawa"....w tym przypadku ..."Moja dupa ,moja sprawa"...pewnie tak...ale ...wstyd dla WSZYSTKICH POLAKÓW!!