Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
27 Postów

(KapitanHak)
Wiking
chyba cie jaka zostawila dla norwega albo co
zgadzam sie duzo jest takich dziewczyn , no ale co zrobisz? nic ,ich sprawa ich zycie

ja mam swoja kobiete z Polski i nie moge narzekac a co reszta robi mnie to wali
radze kazdemu sie zajac swoim zyciem

kto komu daje jego sprawa
a o swoim kraju nalezy mowic dobrze a nie oczernaic

ja czesto slysze od norwegow ze polsa jest piekna i ze lubia tam jezdzic spedzac czas wiec skonczcie pierdolic bo to nie jest normalne zeby obcy chwalili nasz kraj a my go oczerniali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
polaczki nie broncie Polskich kurewek one i tak nie dadza wam dupska za obrone ...Na pierwszej dyskotece zerzna sie z murzynem ciaptym byle nie z wami taka to kurewska rasa !)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(KapitanHak)
Wiking
chlopak kogo to obchodzi ze cie walnela w rogi
przyjmij z godnoscia na klate a nie tu sie wyzalasz

widocznie sie w takim towarzystwie kurewskim obracasz ze same takie kolezanki masz hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Ludzie! Macie jakies lustro? Popatrzcie na swe polskie swinsko kurewskie ryje a bedziecie mieli odpowiedz na pytanie dlaczego zadna Wam dupy nie chce dac. To nie o kase chodzi. Piszecie takie paskudne posty o kobietach a sami nie jesteście lepsi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(KapitanHak)
Wiking
moj ryj nie taki zly , nie narzekam , nie wiem jak innych to sie nie wypowiadam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Amen Pawle Amen ,ktoś kiedyś powiedział "Polacy mają kompleks Pewexu..." wszystko jest lepsze, byle nie z Polski, nawet ludzie.... byle nie z Polski!....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
MalaMiii
(MalaMiii)
Wiking
Strasznie zgryzliwe komentarze raczej nie pochodza od zadowolonych z siebie, spelniajacych sie zawodowo i prywatnie ludzi? Najwyrazniej zal dupe sciska, ze nawet pies z kulawa noga ich nie chce to klepia bzdury na rozklekotanych uwalonych sosem z tekturowej pizzy klawiaturach. Bo jak ktora woli kogos innego od ciebie to juz k*rwa jest, tak? Moze po prostu sie nie podobasz i tyle, tobie sie wszystkie podobaja? Seks jest dla wszystkich, a to ze inni maja lepszego partnera niz wlasna reke to juz zal dupe sciska i psy chca na nich wieszac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Brawo, rozgryzłaś nas Pani psycholog...jest dokładnie tak jak piszesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(flislegger)
Wiking
Drodzy forumowicze,w każdej nacji są ludzie wartościowi i parapety.Negatywne opinie poniżej świadczą tylko o was samych i z kim się zadajecie.Żadne środowisko Norwegów czy Polaków na wyższym poziomie nie wpuści do swojego kręgu kogoś takiego bo się po prostu gadka nie będzie kleiła i pozostanie niesmak w powietrzu.
Drogi rodaku-zdradzę ci jeden szkopuł,który przeszkadza/blokuje drogę do poderwania Norweżki która wpadła ci w oko: otóż wystarczy udać się do dentysty,uzupełnić brakujące zęby i poleczyć dziury z których trąci nieprzyjemnym zapachem,odrobina uśmiechu także pomoże i wiary w siebie
Życzę wszystkim parom Polsko-Norweskim udanego 2016 roku !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(ahernow)
Wiking
Z kazfego kraju sa kobiety co daja i sie puszczaja tylko nie widac i nie slychac bo by kazdy musial byc w kazdym kraju i opserwowac dyskoteki takie jest zycie panowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok