Hahahaha wszyscy wiedzą "jakiego typu" kobiety wiążą się z obcokrajowcami, żaden artykuł zdania tego nie zmieni. Rasizm białego do białego....? Nacjonalizm?....w Norwegii to po prostu patriotyzm ale w Polsce to już Nacjonalizm!!! hahaha
Polskie kurwy leca na kase i na nic wiecej bo Norwegowie do ruchania sie nie nadaja . Pozatym jacy wikingowie? Wikongowie wygineli ok. X wieku dzisiaj to zwykle pedaly przegladajace sie w lustrze , myziajace sie po przyporkach i noszace obcisle rozowe rurki! Jebac Polskie kurwy wiazace sie dla bytu !
Jakie bzdury powypisywały zakompleksione polskie chłopaczki... Dlaczego Norweżki nie są za Polakami? Sami sobie na to pytanie odpowiedzcie.
I tak - jestem zaręczona i nie - nie z obcokrajowcem - ale póki go nie poznałam nie wierzyłam, że polscy mężczyźni też mogą być tacy jak np. Norwegowie opisani w tym artykule.
kaliszanin napisał: Polskie kurwy leca na kase i na nic wiecej bo Norwegowie do ruchania sie nie nadaja . Pozatym jacy wikingowie? Wikongowie wygineli ok. X wieku dzisiaj to zwykle pedaly przegladajace sie w lustrze , myziajace sie po przyporkach i noszace obcisle rozowe rurki! Jebac Polskie kurwy wiazace sie dla bytu !
Ja pracuje w firmie gdzie pracuje 86 osob 4 norwegow ma polskie zony i traktoja je jakby byly gorszej kategorii nasmiewaja sie z nich i Polski i caly czas gadka ile pieniedzy maja norwedzy a ile Polacy sa mili tylko w tedy gdy chca czesci do samochodow z Polski .
Czy ktoś mógłby w sposób wyważony rozwinąć temat rzekomej atrakcyjności Polaków w oczach Norweżek? Czy chodzi o nieznajomość języka? Różnice kulturowe? Status społeczny?
KapitanHak napisał:
[quote]chodzi o dlugosc penisa , ja osobiscie nie chcialbym byc zona norwega
a te norwegi co sie nasmiewaja ze swoich polskich zon to jakies durnie
jak mozna sie smiac ze swojej zony , nie wazne skad jest ale zona
no chyba ze z tajlandii to mozna sie smiac[/quot
Jak jest roznica pomiedzy Polka a Tajka?
Zaprzeczasz sobie samej(cyt. ,,nie wazne skad jest ale zona
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.