Mietek123 napisał:
to ja ci odpowiem na twoe pytanie , odpowiedz jest bardzo prosta
stad wiedza kto przekraczal i kiedy bo jesli ci ludzie przekrocza granice to musza gdzies mieszkac tak? i z czegs zyc tak? no i w zwiazku z tym wystepuja o azyl-masz odpowiedz
druga sprawa to osobiscie jestem za tym zeby karac kazdego kto podniesie reke na radio maryja,osobiscie nie slucham ale to wlasnie nasza wiara obroni nas przed islamizacja
ja w domu mam krzyz na scianie w kazdym pokoju , nawet w korytarzu i tak powinno byc w kazdym domu, szkole czy innych miejscach publicznych, a ojciec rydzyk to nasz obronca
A no skoro tak, to wszystko jasne, teraz juz wiem...
Trzeba jeszcze tylko pomyslec, co zrobic z tym zydowskim agentem, zdrajaca Kosciola Swietego i przyjacielem muslimskich terrorystow Papiezem Franciszkiem...
No i nawet polscy biskupi ostatnio... Tez by trzeba im sie przyjzec...
Bo niech pamietaja wszyscy, czy to terrorysta, Papierz, robotnik, niezawisly Sedzia czy nawet biskup: REKA PODNIESIONA NA WLADZE ZOSTANIE PRZEZ TE WLADZE UCIETA!!!.
Noca...
No i oczywiscie nie mamy nic przeciwko muzulmanom, pod warunkiem oczywiscie ze sie ochrzcza. Krzyz w kazdym meczecie i synagodze...
A nauki Chrystusa ktos zapyta... A po co Chrystusa ze Swieta Polska Wiara Katolicka mieszac... Przeciez to jakis parchaty Zyd byl... Zreszta pochodzil z bliskiego wschodu, wiec na pewno byl islamista, podkladal bomby, gwalcil i podpalal polskie dziewice. My mamy naszego, lepszego, polskiego Torunskiego Pasterza i Zbawiciela. Ktory siedzi po prawicy Prezesa.