Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Zawisz napisał:
No jeżeli chlanie albo ćpanie czyni dorosłego..., ja dziekuje za takowe społeczeństwo.

A ja jak bylem dzieckiem to marzylem o tym, zeby byc doroslym. Bo jak bede juz doroslu to bede mogl kupic sobie bardzo duzo czekolad z orzechami, bede mogl jezdzic samochodem, bede mogl ogladac film po dzienniku i nie bede sie bal ze mi pani wpisze uwage do dzienniczka a potem ojciec skroi mi dupe pasem. A przede wszystkim bede mogl pic ZIMNA oranzade i to prosto z butelki!!! jedno mnie niepokoilo: dziewczyny... Podobno dorosli musza sie calowac z dziewczynami... Obrzydliwosc...

Okazalo sie ze co prawda z tymi dziewczynami to nie taki diabel straszny, ale niestety cala reszta... mocno przereklamowana.

Z ta dorosloscia to jak z Norwegia. Im mniej o niej tak naprawde wiemy i im dalej od niej jestesmy tym piekniejsza. A najpiekniejsza jest wtedy, gdy znamy ja wylacznie z opowiadan.

Jednym slowem: wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
to jakas nowa kultura wpieprzac sie na sepa na darmowy alkochol do cudzych domow

ochroniarza we wlasnym domu zatrudniac zeby otworzyc puszke piwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(Pawel Z)
Wiking
norweskie domówki są jak Polskie stypy ten sam poziom zabawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(gandi)
Wiking
Witam wiecie moze czy w Oslo na bogstadzie przy jeziorku handluja jeszcze piwkiem i papieroskami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok