Dwa miesiące tu nie zaglądałem. Przeczytałem kilka wypowiedzi ,,inteligencji" forumowej, zachciało mi się rzygać i pewnie znów dwa miesiące tu nie zajrzę.
PACIFIC napisał: Dwa miesiące tu nie zaglądałem. Przeczytałem kilka wypowiedzi ,,inteligencji" forumowej, zachciało mi się rzygać i pewnie znów dwa miesiące tu nie zajrzę.
nie przejmuj się,jak nie bedziesz zaglądał,to nikt na pewno za Tobą płakac nie będzie.
PACIFIC napisał: Dwa miesiące tu nie zaglądałem. Przeczytałem kilka wypowiedzi ,,inteligencji" forumowej, zachciało mi się rzygać i pewnie znów dwa miesiące tu nie zajrzę.
nie przejmuj się,jak nie bedziesz zaglądał,to nikt na pewno za Tobą płakac nie będzie.
myślę ze norwegia powinna te pieniądze sobie przeznaczyć na pomoc na integracje z islamistami bo jak widać to maja spore problemy z asymilacja,plus do tego kiedyś się skończą oszczędności z ropy, a z pustego to i Salomon nie naleje heheh
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.