Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lancaster

21.1 °C

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

0.371 PLN

Czytali temat:
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
napisał:
[quote]

Bo to tez i prawda jest bo nawet jesli jakis stworca jest to i tak nikt nie wie jakie sa jego oczekiwania od swoich "zabawek".

Oczekiwania masz zawarte w np w Dekalogu i innych przykazaniach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
Tu masz dodatkowo cos jeszcze

gloria.tv/media/gtDbPYSPdRy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
agataja napisał:

Oczekiwania masz zawarte w np w Dekalogu i innych przykazaniach.

A ten dekalog to kto napisal? I czym ten kto to pisal rozni sie od guru jakiejs sekty ktory tez pisze iz zna stworce lub chociazby takiego Mahometa ktory defacto byl niezwykle inteligetny piszac koran. Urodzil sie w czasach feudalnych gdzie by byc wladca to praktycznie trzeba bylo sie nim urodzic, a on jak sprytnie to wszystko obszedl religie zalozyl swa ksiege stworzyl, dyktatorem zostal i z 49ciu zon korzystal

Slowianska religia jest ta w ktorej wojownicy i wladcy ida do wyraju a bogowie to: Wodan, Perun, Weles etc. Tymczasem religie bliskiego wschodu to religie importowane od innych kultur i ludow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
HotLips napisał:
Joseph napisał:
[b]/

Kuźwa 350kr za członkostwo!? przecież to ponad litr Boga żywego od przemyta, gorące wargi chyba cie bóg opuścił :-P

Ile by nie wypil, to jednak uroczystosc konfirmacji w rezyseri Human-Etisk Forbund to jedna z ladniejszych i warygodnych uroczystosci jakie udalo mi sie overvære. Dlaczego? Ano dlatego ze bez potrzeby okreslania sie niewolnikiem czegokolwiek. (No chyba ze mamy na mysli Akademie pierwoszomajowe, ktore bily na leb wszystko )

Sorry za offtopa...

350 kr za ponad litr ?
Boj sie boga, Joseph. Dopiero teraz to mowisz? Namiar masz?

Lece sie wymeldowac i zazadam refundacji za nieskonsumowane miesiace. Moze na jakas mala butleczyne starczy.[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
Tak to mialo byc:
Ile by nie wypil, to jednak uroczystosc konfirmacji w rezyseri Human-Etisk Forbund to jedna z ladniejszych i warygodnych uroczystosci jakie udalo mi sie overvære. Dlaczego? Ano dlatego ze bez potrzeby okreslania sie niewolnikiem czegokolwiek. (No chyba ze mamy na mysli Akademie pierwoszomajowe, ktore bily na leb wszystko )
Kurde, dopiero 11.00 a ja juz pijany
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Krowsko Juzio napisał:

Juziu, godz. 11 to najwyzsza pora aby odczuc zbawienny wplyw bimbru ( jako zyd na pewno lubisz ten cymes ).

Ja zaczynam pic jeszcze wczesniej ( okolo 07.00 ), aby miec stabilne rece podczas grzebania sie we wnetrznosciach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
Moj zydowski spryt pozwala mi wykorzystac zbawienne dzialanie nalewek do skutecznej amortyzacji wibrujacych plyt regipsu podczas wnoszenia ich 4 te pietro budynku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
HotLips napisał:
Krowsko Juzio napisał:

Juziu, godz. 11 to najwyzsza pora aby odczuc zbawienny wplyw bimbru ( jako zyd na pewno lubisz ten cymes ).

Ja zaczynam pic jeszcze wczesniej ( okolo 07.00 ), aby miec stabilne rece podczas grzebania sie we wnetrznosciach!

Po szklanie i na rusztowanie! takim sposobem zimno nie straszne i lęk wysokości jak ręką odjął.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Juziu, tylko uwazaj abys sobie jakies konczyny albo krzyza nie uszkodzil.

Teraz to te norki wymagajace sie zrobily i chca galopujacych po schodach wykorzystywac ponad ich mozliwosci noszaco-wspinajace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowsko Juzio)
Początkujący
Ta....... norki sa wszystkie glupie ale ja im tego nie potrafie powiedziec tak zeby zrozumialy. Wiec wniose im te regipsy dwa razy szybciej i wtedy beda wiedzialy jakie one glupie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok