Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Komunikacja miejska w norweskich miastach - Norwegia

Czytali temat:
Jon Doe Kasia Tłumacz sztefan anty boj fra oszlo akademikss (1318 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Komunikacja miejska w norweskich miastach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wojciech A
(tylkoluz)
Wiking
W informacji o Stavanger brakuje najpopularniejszego biletu okresowego Flexipas 650nok
30dni na wszystkie strefy w autobusach w NordJaren od 17 do 24 codziennie i przez wekend na 1 bilet może jechać 2 osoby dorosłe +3dzieci do lat 16
Aby nabyć billety okresowe musisz posiadać karte Kolumbusa do nabycia u kierowcy koszt jednorazowej to 5 nok a wielokrotnego użytku 50nok i tylko na tą można doładować pieniądze na reisepenge , od lutego można to konta zasilać także u kierowcy w autpbusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Barbara Iwanicka
(barbara2)
Wiking
Mam pytanie ,czy będąc emerytką w Polsce (mam 62lata) poiadającą legitymację emeryta mogę w Norwegii korzytać z ulg np.za przejazdy komunikacją miejką.Jeżeli tak to czy muszę tą legitymację mieć przetłumaczoną na język norweski.i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Barbara Iwanicka
(barbara2)
Wiking
ww
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Natalia 28
(Natalia 28)
Wiking
Mam takie pytanko...W Norwegii jestem od niedawna i nie orientuję się w tym jeszcze.Chcę kupić bilet 30-sto dniowy z Lommedalen do Asker,która to będzie strefa?Z góry dziękuję za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów

(Annette)
Nowicjusz
2V
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok