Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
sama policja pokazała anonimowy donos ,,życzliwego, moim znajomym ,,życzliwy tak się czuł pewnie, że napisał ręcznie ten donos ups.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
baga napisał:
sama policja pokazała anonimowy donos ,,życzliwego, moim znajomym ,,życzliwy tak się czuł pewnie, że napisał ręcznie ten donos ups.

Albo moja w/w "pojetnosc" czasem szwankuje, albo mam do czynienia z wyjątkowym chaosem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Asikhb ja już ci nic na to nie poradzę z twoją ,,pojetnoscią ,, i lekarze też będą tutaj bezradni niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
moze trzeba zastosowac lotnosc umyslu a nie pojetnosc
zreszta ja o tym nie mam pojecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
baga napisał:
Asikhb ja już ci nic na to nie poradzę z twoją ,,pojetnoscią ,, i lekarze też będą tutaj bezradni niestety.

Poddaję się. Wygrałaś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Asikhb tu nie chodzi o żadną wygraną , pozdrawiam, miłego weekendu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
wolnym ludziom nie mieści się w głowie ,że dziecko należy do państwa i że urzędnik jest nadzorcą i panem twego losu i twoich dzieci , z twoich podatków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:
wolnym ludziom nie mieści się w głowie ,że dziecko należy do państwa i że urzędnik jest nadzorcą i panem twego losu i twoich dzieci , z twoich podatków.

Jasne, bo w Polsce nadal nalezy do rodzicow i taki rodzic moze dziecku wp...lic kiedy chce,tak, ze bedzie kaleka do konca zycia, nachlac sie i wozic dzieci w bagazniku, albo zostawic kilkunastomiesieczne bliznieta i isc w tango na 2 doby....I urzednikom od tego wara! dziecko to wlasnosc matuli, ktora sobie urodzila(bo o antykoncepcji nie sluszala) i tatunia, bez ktorego to biedne dziecko nie byloby poczete. Niemal codziennie mozna poczytac o wyczynach pseudo rodzicow w Polsce, ale to nic nie znaczy przy "czarnej woldze", ktora jezdzi i porywa dzieci w Norwegii...

Ciekawa jestem kiedy fanatycy typu bagi, korneliusza itp. pochyla sie nad losem tysiecy dzieci cierpiacych z powodu patologicznych rodzicow w Polsce ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Ciekawa jestem kiedy fanatycy typu bagi, korneliusza itp. pochyla sie nad losem tysiecy dzieci cierpiacych z powodu patologicznych rodzicow w Polsce ? [/quote]

nie pochylą się bo już niżej pochylić się nie da chyba, że się położą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok