baga napisał:
ronn w książkach szkolnych ,,Norge er rikeste landet i verden,, i gazetach piszą, że najlepsze i najbogatsze w rankingach a jest inaczej jest najbiedniejsze ??
Moja droga Bago,
A w rosyjskich gazetach piszą, że że na Ukrainie nie ma ani jednego rosyjskiego żołnierza, i co?
Może Norwegia jest najbogatszym krajem w Europie, tu się nie będę spierał -choć uważam że chyba raczej nie- ale na pewno nie na świecie.
A że piszą? A niech sobie piszą... Nie zauważyłaś, że Norwegowie maja tę samą mentalność co Rosjanie? Wszystko co najlepsze, to Norweskie. Najlepsza czekolada na świecie to norweska Freja - i spróbuj zasugerować Norwegowi żeby sobie sprawdził na opakowaniu KTO jest teraz właścicielem Frei. Najlepszy łosoś na świecie - norweski. I tylko taki jest do kupienia w norweskich sklepach - chociaż nie wiem,może to prawda, może Norwegia kupiła sobie całą Amerykę Południową a tylko ja ten fakt przeoczyłem... A jeśli coś jest kompletnie do dupy, to na pewno jest to produkt szwedzki...
To samo co Ruscy. Radziecka ekspedycja naukowa dotarła kiedyś 20 kilometrów dalej niż koniec świata. I było to możliwe, gdyż Nauka Radziecka stoi wyżej Nauki Burżuazyjnej.