Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Migała helen :) A B Greg Greg bogdan rychlewski Dorota Dorota Jacek Rozperski cysiek33 MonikaM2 ENDRIU67 Traben (10401 niezalogowanych)
6 Postów
Kamila gozdz
(martusia2003)
Wiking
i nie zadna patologia i zle traktowanie dzieci pozwala BV na ich odebranie ale kazdy powod jest dobry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Dominika P
(cukulinka)
Początkujący
Barnavarnet
To organizacja przestępcza dotowana przez państwo norweskie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zapewne w niektórych przypadkach interwencja BV była słuszna ale metody jakie stosują sa wrecz przerazajace, nie kieruja sie dobrem dziecka, sa ponad prawem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Beata M
(aga113)
Wiking
boja sie wszyscy tej chorej instytucji, nawet sami norwegowie. Jak to mozliwe ze nie mozna nic z tym zrobic, kto za tym stoi? To jest jakis horror, skoro wiekszosc wie ze jest to przestepcza organizacja lamiaca prawo, prawo czlowieka, prawo dziecka a przede wszystkim rodziny i co? tylko gadanie, Przeciez kazdego moze to spotkac, nic nie mozna przewidziec. Uwazam ze sami rodzice posiadajacy dzieci i w ich bezpieczenstwie powinni bardziej wspierac sie, pomagac. A nie kiedy juz ta organizacja wejdzie w ich prywatne zycie dzialac, wtedy jest juz za pozno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Iwona2015 napisał:
Cieszę się , ze naszym rodakom otwierają się oczy !!!
I jak czytam bądź oglądam reportaże o rodzinach w których Barnavarnet zapuścilo swe szpony - to za każdym razem zapira mi dech w piersi , bo wiem co to znaczy wić się po podłodze z bezradności kiedy podnoszą Cię najbliżsi i każą wstać i walczyć - dla dziecka - dla wiary w jego powrót do domu
Ja walczyłam 6 lat i wygraliśmy sprawę z Barnavarnet , ale jako człowiek przegrałam tę walkę ((
Wypalili mnie emocjonalnie do szpiku kości nie ma juz we mnie radości życia - ktore starałam przekazać mojemu dziecku i ono to pamięta - dzis jest dorosła dziewczyną ... Ale codziennie pyta MAMUŚ dlaczego ty zgadłaś , gdzie twój uśmiech , pogoda ducha i dobroć dla ludzi , którą ceniłam w Tobie najbardziej ?
I wtedy milcze - bo tylko ja wiem - Ze Barnavarnet wypaliło moje wnęcze
Zabili mnie !!!
I tylko patrząc na córkę dziękuje Bogu , ze ją mam i , ze zdążyła pojąć moje nauki zanim mnie zniszczyli
Dla wszystkich niedowiarków - kochani rodzice - Ja tez byłam bardzo dobrą matką nie szerzyłam patologi i nikomu nie życzę by wpadli w te szpony
A całej reszcie dziękuje , ze wierzycie , iż to niczym - Hitlerowskie działania

I co....wyjechałaś z Norwegi z córką i żyjecie teraz spokojnie w Polsce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Iwona2015 Bardzo serdecznie cię pozdrawiamy z rodziną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Beata M
(aga113)
Wiking
Retier1, czy ty masz jais problem?. Ta kobieta jak pisze przeszla pieklo dzieki BV, otworzyla sie , a ty z takim durnym tekstem. co ciebie to obchodzi gdzie mieszka, nie twoja sprawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Dlaczego kobitki nie skrzykniecie sie wspolnie? Zalozcie kolko adoracji i obrony pod przewodnictwem bagi.
Piszcie postulaty, dzialajcie politycznie. Ostrzegajcie. Propagujcie typowo polskie wychowywanie z biciem i ponizaniem dzieci.
Wszak sam guru katolicki stwierdzil, ze dzieci mozna bic.

Zachecam was do ostrzegania osobistego kazdej rodziny w Polsce. Niech tu nie przyjezdzaja, bo BV juz liczy minuty do odbioru dzieci niewinnych rodzicow. Przeciez dzieki polskim dzieciom bedzie krolestwo roslo w dostatek - a do tego zaden patriota nie moze dopuscic.

Zachecam rowniez do masowego opuszczania krolestwa. BV ma wszystkich na celowniku. Im szybciej, tym bezpieczniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
norwedzy tez bija dzieci -jak nie widac w domu ,i znecaja sie nad nimi psychicznie nawet publicznie

no i maja jeszcze inne metody zniewolenia np srodki nasenne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
aga113 napisał:
Retier1, czy ty masz jais problem?. Ta kobieta jak pisze przeszla pieklo dzieki BV, otworzyla sie , a ty z takim durnym tekstem. co ciebie to obchodzi gdzie mieszka, nie twoja sprawa...

Mówiąc delikatnie ....biorą mnie nerwy.... gdy slyszę taką dwulicowość i hipokryzje . Rodem z nauk kościoła katolickiego.

Nie ,nie obchodzi mnie absolutnie gdzie ..... z kim ....kto mieszka. Tylko dziwi mnie że jakoś mało(jesli wogóle) ktoś mówi o tym lub wspominał że opuszcza ten norweski reżim i nie wróci już tu,mimo tak długiego czasu przez jaki ciągnie się temat z Barnavarnet.
Ciebie nie? Normalną reakcją na ból jest ucieczka od niego! A tu nic,cicho sza jakby nic się nie stało!
Co najwyżej krzyki i lament na MN, tak jakby tu byli specjaliści od tego typu spraw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok