Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Łukasz Kaczmarczyk Greg Greg Marcin cakeg zebeke90 (3548 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek2 napisał:
wyrokow sadowych sie nie komentuje
przynajmniwj we wszystkich cywilizowanych krajach szanujacych prawo

To ciekawe co napisales cycu, raz, ze kompletnie nielogiczna,a wrecz niedorzeczna jest twoja teza, a dwa, to ze znalalzlabym mnostwo twoich komentarzy dotyczacych wyrokow sadowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
a jednak polonorki to takie zwierzeta jednokomurkowe

zacytuje dla potomnych
(Lindemans) napisal
To ciekawe co napisales cycu, raz, ze kompletnie nielogiczna,a wrecz niedorzeczna jest twoja teza,

blog.nieprofesjonalny.com/najsmieszniejszy-wyrok-sadu,363
Wyroków sądowych się nie komentuje.
Owszem, ale tylko wtedy, kiedy sądy zapracowały sobie na ten przywilej twardą i rzetelną sprawiedliwością, która wzbudza respekt. A nie tym, że jeden z drugim kujon dostał po znajomości stanowisko, które mu gwarantuje mnóstwo władzy i zero odpowiedzialności. Zwłaszcza kiedy jest niekompetentny do tego stopnia, że szacunek musi wymuszać groźbą kary, bo inaczej wiadomo, że nikt go nie będzie szanował z tego prostego powodu, że po prostu nie ma za co.

prawo.rp.pl/artykul/897585.html

Wyroków sądowych się nie komentuje. Żelazna zasada, która ma budować szacunek i zaufanie względem wymiaru sprawiedliwości, powinna być respektowana zarówno przez polityków i dziennikarzy, jak i przez pozostałe grupy zawodowe czy społeczne.

Czytaj więcej: www.polskatimes.pl/artykul/440611,kto-ma...yroki-sadu,id,t.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Ronn ciul mnie obchodzi jakie jest w danym kraju prawo... na pewno ja się podporządkuję.... już to widzisz...
KS1 cyt: " Norwegowie są ludzcy, silni, wielcy duchem."
- proszę nie rozśmieszaj mnie.. nie tak dawno w pewnym artykule na MN porównywano norwegianów do nazistów.. i "wielkich duchem" alkoholików a, są tacy silni,że az się sami łamią... i zamykają w depresyjnym swoim świecie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
ta izolacja ABB ma raczej chroni jego

patrzac na % muzulmanow w wiezieniach
Około 40 tys. – czyli aż 60 proc. – wszystkich osadzonych we francuskich zakładach penitencjarnych to muzułmanie.

Read more: www.pch24.pl/francja--muzulmanie-rzadza-...i.html#ixzz3RZJnRQIl

Badanie przeprowadzone przez Pew Research Center, oszacowało w 2010 roku 4,7 miliona muzułmanów (7,5%)

7,5% spoleczenstwa i az 60 proc kryminalistow we Francji

Prawie co drugi osadzony w Brytyjskim więzieniu to Muzułmanin
Populacja muzułmańska w roku 2001 wynosiła 1,55 miliona osób, w 2011 wzrosła do 2,71 miliona. Z raportu wynika, że muzułmanie stanowią 5% populacji,
5% spoleczenstwa i az 50 proc kryminalistow we Angli

a jak w norwegi

3%spoleczenstwa a ile w wiezieniach ?

swiat.newsweek.pl/ilu-muzulmanow-mieszka...tykuly,354745,1.html

pewnie duzo
90% of all violent rapes in Oslo committed by Muslims
themuslimissue.wordpress.com/2012/08/06/...ommitted-by-muslims/

to ile minut pozyje ABB na spacerniaku

natemat.pl/17091,boja-sie-ze-breivik-w-w...eda-sie-nim-zajmowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Pawel1111)
Wiking
ta szmata pownna trafić do ruskiego więzienia o podwyższonym rygorze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Kiedyś jak gadałem z pewnym norem o Breviku dość długo to na początku rozmowy negował co zrobił, ze to było złe itp ale jak popilismy to chłopaczyna se otworzył i przyznał że Brevik w zasadzie wyswiadczył krajowi przysługe. Chodzi o to że islam w Norwegii sie za bardzo rozprzestrzenia, w zasadzie w całej Europie. Jest problem gdyż panstwo wciaga za bardzo tą religie, zarcie w stołówkach panstwowych juz nie zawiera pewnego typu miesa gdyż to przeszkadza nacjom, wchodzac do autobusu człowiek nie czuje sie bezpiecznie jak widzi kobiete cala zakrytą co kierowcy autobusów zwłaszcza zauważają.

Kiedys jak jechałem gdzies w Norwegii to szła sobie pewna grupka wyznawcy Allaha, otworzyłem okno i wydarłem sie Brevvvvik !!! , grupka jak stałą nagle znalazła sie płasko na chodniku . Polecam

A dla tych co lubią Allaha to proponuje zobaczyc jaki stosunek np. do kobiet przewiduje ta religia..pies juz lepiej jest traktowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
rasista islamofaob pisze a nie ma pjecia
.pies juz lepiej jest traktowany
moze swinia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
maciejko napisał:
Kiedyś jak gadałem z pewnym norem o Breviku dość długo to na początku rozmowy negował co zrobił, ze to było złe itp ale jak popilismy to chłopaczyna se otworzył i przyznał że Brevik w zasadzie wyswiadczył krajowi przysługe. Chodzi o to że islam w Norwegii sie za bardzo rozprzestrzenia, w zasadzie w całej Europie. Jest problem gdyż panstwo wciaga za bardzo tą religie, zarcie w stołówkach panstwowych juz nie zawiera pewnego typu miesa gdyż to przeszkadza nacjom, wchodzac do autobusu człowiek nie czuje sie bezpiecznie jak widzi kobiete cala zakrytą co kierowcy autobusów zwłaszcza zauważają.

Kiedys jak jechałem gdzies w Norwegii to szła sobie pewna grupka wyznawcy Allaha, otworzyłem okno i wydarłem sie Brevvvvik !!! , grupka jak stałą nagle znalazła sie płasko na chodniku . Polecam

A dla tych co lubią Allaha to proponuje zobaczyc jaki stosunek np. do kobiet przewiduje ta religia..pies juz lepiej jest traktowany

Twoj post jest ponizej wszelkiej krytyki. Zastanowiles sie, co ty wypisujesz?
W jaki sposob mozna obronic to, co zrobil terrorysta B? Tylko ludzie jemu podobni. Widac zaliczasz sie do nich.

Przemoc rodzi przemoc, ale jest jedyna znana forma dzialania dla ludzi znajdujacych sie na pewnym poziomie rozwoju. Ktorego sie nie przeskoczy bez wysilku. A wysilku jak wiadomo nie kazdy lubi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
Twoj post jest ponizej wszelkiej krytyki. Zastanowiles sie, co ty wypisujesz?
W jaki sposob mozna obronic to, co zrobil terrorysta B? Tylko ludzie jemu podobni. Widac zaliczasz sie do nich.

Dorhan ja jedynie napisałem co ludzie myslą a nie mówią bo boją się że nastepnego dnia wpadnie im do domu przez okno bomba. A Ty jak sie czujesz jak koło Ciebie w autobusie siada zakapturzona kobieta, skad wiesz czy nie ma przy sobie kilka lasek dynamitu żeby odesłać niewiernych w nicość..pomysl czasem na tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Ja obawiam sie ignorancji, bo ona wraz z fanatyzmem prowadzi do przemocy i terroru.

Co do uzywania burki i niqab...mowie nie do ich stosowania w przestrzeni publicznej. Jak i innych symboli religijnych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok