Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Łukasz Kaczmarczyk Greg Greg Marcin cakeg zebeke90 (3549 niezalogowanych)
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
StefanStefanczuk napisał:
www.kontestacja.com/kara-smierci-niezbed...rzewo-polskosci,3242

skad ty sie tutaj wziales ??!!!! Ten kraj ma zupelnie inny swiatopoglad !!!!! A ty wpierdalasz sie z takimi HITAMI!!! Czy to na panienki haczyk ? Jesli zmienia sie kraj zamieszkania, warto wczesniej zaznajomic sie z obyczajami danego kraju po to aby sie do nich stosowac!!!

Jak cie podnieca kara smierci to sie do Arabii Saudyjskiej wybierz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
do Ronn
Ale To chrzanisz głupoty...
Cyt: "Jesli zmienia sie kraj zamieszkania, warto wczesniej zaznajomic sie z obyczajami danego kraju po to aby sie do nich stosowac!!! "
- Byłam w wielu krajach,zaznajamiałam się z obyczajami,kulturą danego kraju,ale nigdy nie próbowałam się do jakiegokolwiek kraju dostosować pod jakimkolwiek względem i nigdy nikogo do tego nie zmusisz ,aby ktos się dostosowywał do danego kraju...
Człowiek jest wolnym człowiekiem,wiec nie narzucaj nigdy nikomu swojej "dyktatury" ...
Ja do np: "norwegianów" również nigdy się nie dostosuję ponieważ jestem twardą Polką!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
sorlandet napisał:
ponieważ jestem twardą Polką!!!

To nie nazywa sie "twarda polka", tylko "twardoglowa", czyli "glupia polka"

Sprobuj pojechac do Arabii Saudyjskiej lub Iranu i nie stosuj sie do ich zwyczajow, to skroca cie o ta glupia glowe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
glupia polka to mam meza norwega

Michelle Obama bez chusty w Arabii Saudyjskiej

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1364679,...m-Wiele-halasu-o-nic

wyborcza.pl/1,75477,17322706,Michelle_Ob...bii_Saudyjskiej.html

cudzoziemki są zwolnione z tego obowiązku

a Iran zawsze byl przyjacielem Polski

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek2 napisał:
glupia polka to mam meza norwega

A jaki madry Polak moglby wziasc sobie ruska za zone ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
no bardzo madry

Jasta 102 kupil ukrainke
ale i ona uciekla od niego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KS1)
Wiking
o matko jakby wam zastrzelił własne dzieci i całą rodzinę mielibyście ochotę na tę polemikę ... przecież Ci ludzie, którym to zrobił cierpią przez własne prawo. Norwegowie są ludzcy, silni, wielcy duchem. Ludzie którzy go pilnują i kontrolowali korespondencję zmieniali się, psychika im siadała. Rodziny na to patrzą. Wy gadacie o podatkach, bzdurach, kłócicie się. Uszanujmy choć ich trudną sytuację tak po ludzku, inteligentniej jest milczeć, gdy się nie rozumie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Ronn napisał:
StefanStefanczuk napisał:
www.kontestacja.com/kara-smierci-niezbed...rzewo-polskosci,3242

skad ty sie tutaj wziales ??!!!! Ten kraj ma zupelnie inny swiatopoglad !!!!! A ty wpierdalasz sie z takimi HITAMI!!! Czy to na panienki haczyk ? Jesli zmienia sie kraj zamieszkania, warto wczesniej zaznajomic sie z obyczajami danego kraju po to aby sie do nich stosowac!!!

Jak cie podnieca kara smierci to sie do Arabii Saudyjskiej wybierz!!!

Ronn, mily Stefan przeslal link.
Po przeczytaniu programu tej partii latwo zorientowac sie jakim typem jest ten czlowiek i kazdy zwolennik tej partii.

Szkoda slow, oprocz niecenzuralnych.

Co do terrorysty B. - jak dobrze, ze to nie wy decydujecie w tym kraju. W tej sprawie wypowie sie na pewno sad i wtedy kazdy bedzie mogl sie madrzyc. Forumowicz wie wszak najlepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Dorhan o tym wlasnie mowie.... Jest takie prawo w tym kraju jakie jest... i trzeba sie temu jedynie podporzadkowac.... a jebani znawcy wzelkich systemow wypowiadaja sie w sprawie o ktorej nie maja zielonego pojecia !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
wyrokow sadowych sie nie komentuje
przynajmniwj we wszystkich cywilizowanych krajach szanujacych prawo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj