Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2732 niezalogowanych)
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Ciekaw jestem, czy kiedykolwiek w tym kraju ktoś żada sobie trud i policzy jaki procent Polaków w stosunku do wszystkich Polaków zarejestrowanych w UDI, czyli mieszkających tu legalnie np: nie płaci za przejazdy, kradnie, jeździ po pijaku, szmugluje cokolwiek itd?
To samo niech zrobią ze wszystkimi innymi narodowościami, przebywającymi mi tu.
Nas jest tu 84000, innych wiele mniej, tylko tak dowiemy się prawdy, czy jesteśmy najgoroi we wszystkim?
Dokąd tego nie zrobią, niech się wypchają frazesami, że to my najwięcej robimy czegokolwiek, bo wiadomo, że jest nas tu najwięcej i zawsze, jako największa mniejszość narodowa będziemy przodowas w wiekszości statystyk, zarówno negatywnych, jak i pozytywnych. Ze wszystkich obcokrajowców najwięcej polaków pracuje legalnie i płaci podatki. Czemu tak nie piszą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Ciekaw jestem, czy kiedykolwiek w tym kraju ktoś żada sobie trud i policzy jaki procent Polaków w stosunku do wszystkich Polaków zarejestrowanych w UDI, czyli mieszkających tu legalnie np: nie płaci za przejazdy, kradnie, jeździ po pijaku, szmugluje cokolwiek itd?
To samo niech zrobią ze wszystkimi innymi narodowościami, przebywającymi mi tu.
Nas jest tu 84000, innych wiele mniej, tylko tak dowiemy się prawdy, czy jesteśmy najgoroi we wszystkim?
Dokąd tego nie zrobią, niech się wypchają frazesami, że to my najwięcej robimy czegokolwiek, bo wiadomo, że jest nas tu najwięcej i zawsze, jako największa mniejszość narodowa będziemy przodowas w wiekszości statystyk, zarówno negatywnych, jak i pozytywnych. Ze wszystkich obcokrajowców najwięcej polaków pracuje legalnie i płaci podatki. Czemu tak nie piszą?

dokladnie moze wtedy polonorki przestana ujadac w kazdym temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Jeszcze raz powtórzę , swój brak kultury i chamstwo zostawcie dla Norwegów i sobie podobnych osobników.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
en kvinne i norge
(enkvinneinorge)
Nowicjusz
Nie pierwszy raz piszesz, zeby chamstwo zostawic dla Norwegow. Uwazasz, ze im sie to nalezy?
(pytam z ciekawosci)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marcin Kucharski
(marcin19)
Wiking
Kursy dla kierowcow zawodowych (kwalifikacja okresowa) dostepne w jezyku polskim w szkole Wright.no

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok