Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Tomasz Szymanski Ewe Wu caro Cor Łukasz Ch grabiec krzysztof (3060 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
mimo, że jestem lekko przeziębiony i mam katar to śmierdzi mi to propagandą na kilometr...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
retier1 nie zajmuj sie tym z kad pochodze ...mowimy o sprawach tu i teraz....
prawo Norweskie ,to wspaniale, ktore chce miec kontrole nad wszystkim i wszystkimi ...nie jest tak dobre. Jesli potrafisz czytac to poczytaj Norweskie gazety a dowiesz sie o kilku smierciach dzieci/ostatnie dni/ ...i prwo, to wspaniale Norweskie prawo tego NIE powstrzymało.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
40% facetow leje zony czy konkubiny
30% kierowcow przyznaje ze jezdzi po spozyciu
6 lat mozna sie znecac nad dziecmi i nikt nic nie widzi.....

o polandi to czy o norge.....

patologie sa wszedzie nie tylko u nas jak widac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
buhahaha ........... juz wczesniej w innym poscie wspomnialem o "den fjerde statsmakt "
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anuska Anuska
(Iwona72)
Wiking
Dokladnie zgadzam sie z toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anuska Anuska
(Iwona72)
Wiking
dokladnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
retier1 napisał:
yzia napisał:

I nie jest argumentem za natychmiastowym zabieraniem dzieci.

..... 6 lat to nie argument

Ciekawe jak długo byś czekała, gdyby sąsiad znęcał się nad jakimś zwierzakiem

Pewnie niezbyt długo. Myślę, że jakby widziała kogoś kto prawdopodobnie jest bity to też bym długo nie myślała.
Zastanawia mnie dlaczego ci co musieli coś widzieć czekali tyle czasu. Ostatnio słyszałam, że panie z przedszkola zawiadomiły bv, bo dziecko nie miało wełnianej bielizny. Rodzice dostali wiadomość, że mają kupić i po 2 dniach zostało powiadomione bv, że dziecko jest zaniedbywane.
A z tym, że to nie jest argument za natychmiastowym zabieraniem dzieci, chodziło mi o to, że czasem robią akcję, gdzieś gdzie nie trzeba, a tam gdzie to było istotne potrzeba było tyle czasu. A ktoś siedział i myślał co zrobić. Co wskazuje na to, że robią co im wygodnie, a nie to co konieczne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(LenaGutkowska)
Wiking
Wszyscy widzą jak Barnevernet działa strasznie, no czasem faktyczne tak działa ....Warto czasem jednak zobaczyć jak bestialsko zachowują się rodzice!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MonikaFosen)
Wiking
Dziwi mnie tak duza krytyka wobec Barnevernet, a tak mala wobec matki katujacej swoje dzieci , smutne za maly wyrok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
MonikaFosen Barnevarne ma niewiele wspolnego z systemem sądowniczym....i prosze nie stosuj glupich sztuczek.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok