Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka Kubczyk Kasia Zawloc Wiesława Woźniak (2412 niezalogowanych)
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
bambosz kto cię strugał ? a może z jakiego jaja się wyklułeś . Daj na luz i pij mleko .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wojtek P
(bambosz)
Wiking
MareckiMarecki napisał:
bambosz kto cię strugał ? a może z jakiego jaja się wyklułeś . Daj na luz i pij mleko .

Czy Ty jestes w stanie napisac cos na temat ktorego watek dotyczy ? czy potrafisz tylko wyzywac ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Czy Ty jestes w stanie napisac cos na temat ktorego watek dotyczy ? czy potrafisz tylko wyzywac ?

Watek bez sensu , szkoda klawiatury na ciebie . Dobranoc .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
bambosz napisał:
jasta102 napisał:
angielskiego nie zna bo w Anglii nie był
a norweskiego nie zna, bo się tylko 18 miesięcy intensywnie na kursach uczył
a jak wyszedł z kursu to wszystko zapomniał, bo był jedynym Polakiem w swojej firmie

heh. no tak. To wiele wyjasnia

Nic nie wyjasnia.Moze tylko tyle ze jestes takim samym debilem jak Jasta.
Ja bylbym szczesliwy gdyby m mogl pracowac z samymi norwegami.Bo to jest dopiero prawdziwa szkola.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wojtek P
(bambosz)
Wiking
tropik napisał:
bambosz napisał:
jasta102 napisał:
a jak wyszedł z kursu to wszystko zapomniał, bo był jedynym Polakiem w swojej firmie

Ja bylbym szczesliwy gdyby m mogl pracowac z samymi norwegami.Bo to jest dopiero prawdziwa szkola.

no i bardzo dobrze. I wcale mnie to nie dziwi. To bardzo duzo daje. Natomiast w dalszym ciagu nie wiem jak mozna nie nauczyc sie jezyka przez 7 lat !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bambosz napisał:
tropik napisał:
bambosz napisał:
jasta102 napisał:

no i bardzo dobrze. I wcale mnie to nie dziwi. To bardzo duzo daje. Natomiast w dalszym ciagu nie wiem jak mozna nie nauczyc sie jezyka przez 7 lat !!!

po primo, to nie 7 a 9
po secundo nie wiesz i wiedział nie będziesz, bo należysz do narodu jak to tam Piłsudski zwykł mawiać idiotów
po tertio ten osobnik mając 18 miesięcy intensywnego kursu i będąc jedynym Polakiem w firmie, był jak ten latarnik na emigracji
on całym sercem ciałem i brodą tęsknił za Ojczyzną
także jak tylko wracał z pracy to spożywał ciepłą wódkę i siedział całymi godzinami na polskich forach, aby się czuć jak w Polszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
on całym sercem ciałem i brodą tęsknił za Ojczyzną
także jak tylko wracał z pracy to spożywał ciepłą wódkę i siedział całymi godzinami na polskich forach, aby się czuć jak w Polszy

a kogo interesuje twoja biografia

bambosz sa firmy gdzie 100% zalogi to imigrancvi ,bo norwedzy nie podejma ciezkiej odpowiedzialnej pracy

znam nawet jedna firme gdzie polecenia wydaja po rosyjsku pomimo ze nie pracuje tam nikt z terenow ZSSR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok