Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr Fab natalia MojaNorwegia (1939 niezalogowanych)
37 Postów
Greg Cruel
(Cruel)
Nowicjusz
sentex nie mow do mnie z bliska bo ci sperma z pyska tryska , takie karki mi nie straszne i tylko na forach graja wazniakow . myslisz ze taki z ciebie urabura bo drsik adidasa zalozysz i poszpanujesz tekstami , i tylko zeby nie te pijaczki z budowlanki to bys musial wrocic do polandu zeby haracze sciagac .nic ze swoim małym mozgiem tu nie zrobisz po za przemytem i jak myslisz ze wstawisz zdjecie jakiegos bezmozga w mercu z internetu to juz beda drzec przed tobą jemiole a tak naprawde jestes takim samym trollem jak jasta . jak juz to inni powiedzieli nie podoba sie tu to wypad i nie robić wiochy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
www.nrk.no/okonomi/28.000-polakker-betalte-ikke-skatt-1.7842778 poczytać za comogą nie lubic polaków i dlaczegonie ma dla nas pracy

nie placa podatkow bo im nory placa polowe stawki
a pracy nie maja ci co sie na damping socjalny nie zgadzaja ,zobacz sobie w zwiazkach albo w inspekcji pracy ilu Polakow po ich interwencji stracilo prace

oni są u siebie w domu a ja czy ty powinienes wiedziec jak się trzeba u kogos w domu zachowac , on może sobie nawet nasrac na dywan a mnie już nie wypada . Co do polonorków skoro to ci przeszkadza wracaj patrioto do polski albo przestan jęczeć że nie masz pracy albo cie ktos wykorzystuje

u ciebie w domu podaje sie gosciom pomuje i zlewki i jeszcze kaze sie placic za WC i wode
moze jeszcze za oddychanie

ja sie gosciem nie czuje
gosciem to jest statoil w Polsce bo w przeciwienstwie do mnie nie placi podatkow

a z praca to sie nie moge ogarnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Greg Cruel
(Cruel)
Nowicjusz
nie możesz się z pracą ogarnąć bo mało rozgarnięty jesteś , tak takim świnią jak ty tylko zlewki i pomyje bo taka trzoda chlewna powinna zostać w swoich zaściankach ....to chyba dość proste czy na patyczkach jakoś ci to wytłumaczyć ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Cruel napisał:
sentex tak naprawde jestes takim samym trollem jak jasta .
dlaczego mnie tak bardzo obrażasz
porównując do tej..
jak to tam Piłsudski go nazwał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
fullcasco napisał:
to caly casz ta sama zona skalniaka lindemans tylko teraz ma z 6 kont

Mozg ci sie lasuje Jakubku(patimie, fulcasco, muzia, grzes,,,ples i jak ci tam jeszcze bylo ? a...ostatnie annabro Jak taki ktos jak ty, glabie, moze zrozumiec, ze innym wystarcza jedno konto ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
nie możesz się z pracą ogarnąć bo mało rozgarnięty jesteś , tak takim świnią jak ty tylko zlewki i pomyje bo taka trzoda chlewna powinna zostać w swoich zaściankach ....to chyba dość proste czy na patyczkach jakoś ci to wytłumaczyć ??

myslisz zes sie wyrobil jak majtki w kroku

blendem z mojej strony pulo traktowac cie jak czlowieka rozumnego
ale widze ze ty na etapie 6latka malby jestes

kazdy wychowanie wynosi z domu
ty jak sam napisales pochodzisz z chlewa

czuj sie dalej gosciem w cywilizowanej europie
taki szczesliwy jestes bo pierwszy raz w zyci jesz parowki i ziemniaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Greg Cruel
(Cruel)
Nowicjusz
Fullcasko ty jesteś głupi od urodzenia czy bierzesz lekcje w tym kierunku ? w tym problem że nikogo nie traktujesz jak człowieka jak ty to piszesz rozumnego tylko trolujesz , jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to poćwicz ..nic takiego nie pisałem że pochodzę z chlewa ale takich gości jak ty przyjmuje tam gdzie nie bedą się czuli wyobcowani ...wiesz w końcu i ty nauczysz się jeść widelcem i nożem a nie będziesz maczał ryj w zupie i rozchlapywał .... miszczowie typu jasta, autocasko ,fulkasco ,sentex i inne rogate stworzenia ...panowie ze swoja inteligencją i łamaną angielszczyzną pozostało wam tylko pokłapać dziobami i poczuć się gościem na forum ... w życiu zapier...cie za stawki niższe niż litwini na polu ...buahahhaahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
no dobra juz wiemy jaki z ciebie cham
bluzgac juz potrafisz
teraz sprobuj sie nauczyc prowadzic merytoryczne konwersacje i wroc
jak sie nauczysz uzywac jakis argumentow a nie tylko bluzgac

mozesz pocwiczy na norkach jak ich przekonac ze ich prasa pisze prawde i ze powinni wyemigrowac jak sie im w norge nie podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(LukaszJakubowvonKedziersk)
Wiking
Zmieniając kraj powinno zmienić się też duszę, ale jak widać nie wszystkim się chce, a może nie wszyscy to potrafią?

Dla wielu przybyłych Polaków w rejon Rogaland "integracja" stała się tylko "pustym słowem". Czy edukacja i nacisk ze strony rządu i samych pracodawców pomoże zmienić zachowanie tych "dzikusów"? (Łukasz )

www.nportal.no/news/2646/wykluczona-podk...nd-sie-nie-integruja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Greg Cruel
(Cruel)
Nowicjusz
Syntex ty cały czas wszędzie piszesz o dawaniu dupy ,o cwelowaniu ...widzę ze masz w tym temacie poważne doświadczenia .Moja matka nie była kurwą więc skurwysynem nie jestem ale że poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie kudowskiego rynsztoka i pewnie pisałeś o sobie .....takie cioty ty których inteligencja mieści się w skorupce orzecha włoskiego narobiły tu wiochy . banda nieudaczników.... wielki cwaniaczek pewnie jak stoisz pod pijalką w polsce opowiadasz jaki to z ciebie biznesmen i pewnie udaje ci się od niechcenia wtrącić jakieś słowo po norwesku . potrafisz ze zgrają innych miączków tylko jęczeć jak baba na forum . Teraz będę się powtarzał i tak do znudzenia ...jak ci się tu nie podoba miszczu to wypad ...Norwegia bez ciebie doskonale sobie poradzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok