Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr Fab natalia MojaNorwegia (1939 niezalogowanych)
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Najlepiej to niech wszyscy zawiną rękawy i wezmą się do pracy. Nie patrzą na innych. Ostatnio część norwegów docenia pracę polaków w norwegii. Zawsze znajdą się niezadowoleni. Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził. Nieważne czy polak, rusek norek czy inny. Takie moje zdanie. Do pracy rodacy, a nie strzępić na darmo języki, bo za to nie płacą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(anna61)
Nowicjusz
SENTEX napisał:
Cruel napisał:
Syntex ty cały czas wszędzie piszesz o dawaniu dupy ,o cwelowaniu ...widzę ze masz w tym temacie poważne doświadczenia .Moja matka nie była kurwą więc skurwysynem nie jestem ale że poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie kudowskiego rynsztoka i pewnie pisałeś o sobie .....takie cioty ty których inteligencja mieści się w skorupce orzecha włoskiego narobiły tu wiochy . banda nieudaczników.... wielki cwaniaczek pewnie jak stoisz pod pijalką w polsce opowiadasz jaki to z ciebie biznesmen i pewnie udaje ci się od niechcenia wtrącić jakieś słowo po norwesku . potrafisz ze zgrają innych miączków tylko jęczeć jak baba na forum . Teraz będę się powtarzał i tak do znudzenia ...jak ci się tu nie podoba miszczu to wypad ...Norwegia bez ciebie doskonale sobie poradzi

Miszczu - chyba Mistrzu parowo jedna wróć lepiej do szkoły zapomniałem twoja kariera szkolna skończyła sie na podstawówce frajerze , takich jak ty to powinno sie skurwysynów przez komin w Oświęcimiu przepuści
Tak samo kurwo operujesz norweskim jak polskim to lepiej sobie kutasie go daruj
i cytuje: Miszczu wypad do wioski rodzinej w której Cie zrobili gdzies za winkla takiego cwelucha jak ty
Cruel!! nie znizaj sie do jego poziomu czyli do poziomu sentex on naprawde jest........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Nie rozumiem zdziwienia czy oburzenia jak kto woli. Tak się dzieje w każdym kraju na całym Świecie. Imigranci zawsze stoją niżej w danym społeczeństwie. Wystarczy chociażby zobaczyć jak jest w Polsce. Jak są u nas traktowani imigranci z Ukrainy, Rosji, Litwy i innych krajów. Zarabiają mniej niż Polak, mieszkają też nie rzadko w gorszych warunkach. Nie integrują się z naszym społeczeństwem a nawet i Polacy sami nie bardzo chcą mieć takich znajomych. Oczywiście są wyjątki, jak od każdej reguły. Czy narzekają, że żyją obok nas ? Myślę, że mają to głęboko gdzieś, bo najważniejsze dla nich jest jak najwięcej pieniędzy wysłać rodzinie. Ci którzy zostają w Polsce na stałe może i narzekają, że nie mają znajomych wśród Polaków a może mają ? ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Cruel!! nie znizaj sie do jego poziomu czyli do poziomu sentex on naprawde jest.....
z tym waszym poziomem to wypad na norweskie forum
co wy chcecie na polskim forum tu juz nie wasze miejsce

a co tam tez was nie chca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Greg Cruel
(Cruel)
Nowicjusz
on jest tak tępy że nie rozumie aluzji i jest dla mnie miszczem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok