Do Imperatora i jemu podobnych dupolizów Korwina, kapitalistycznych złodziei nie płacących rodakom za pracę!
Co do tych onych, co niby ich nie określiłem, co okradają kraj, to są to politycy, a szczególnie ci którzy jak chorągiewki skaczą z partii do partii. Czy taki ktoś ma poglądy jakiekolwiek? Czy tylko reprezentuje poglądy kolejnej partii do której się przeniósł, bo sądzi że z jej ramienia uda mu się zostać posłem, senatorem itd.? Ciekawy jestem czy choć połowa ludzi co siedziała przy okrągłym stole w 1989r, dziś reprezentuje tą samą opcję polityczną? To są ci oni, co gdzieś mają co się w kraju dzieje, tylko jak chorągiewki dbają jedynie o własny tyłek. Niektórzy inni posłowie też nie są święci. Po obaleniu komunizmu, mieli wszystko w garści, ale się tak pokłucili między sobą, rozsprzedali wszystko, co jeszcze się dało i dodłużyli kraj do tego stopnia, że gdyby nagle wierzyciele chcieli odzyskać kasę, to Polska jest bankrutem. Nie upłynęło kilka miesięcy, a znaleźli się następcy, niby niezastąpionych, co zginęli w katastrofie, co PiS beczy po nich.
Do koryta każdy się rwie, a pokazać, że się ma realne rozwiązanie problemu, nie poprzez jeszcze większe nękanie narodu, to nikt nie umie. Nie przemawiają za mną słowa Imperatora, że to dobrze, że mamy coraz mniej dzieci, bo nie nadążymy produkować dla nich rzeczy. Akurat na świecie, tyle rzeczy się marnuje, że wystarczy dla wszystkich. Ja nie muszę mieć dużo rzeczy, mogę pozbyć się 80% tego co mam i będę żył, modnie nie będę ubrany, ale w ten sposób to takich pięciu braci by się tym co mam zadowoliło, oczywiści jeśli by tak myśleli jak ja. Porównywanie afryki, do polski, to absurd bo oni nigdy nie mieli styczności z techniką, daj im wolność, wpuść ich do europy a będą prawie wszyscy bezdomni, bezrobotni, bo nie znają się jak my na pracy.
Wieszać należy każdego co rozkradał, rozkrada i będzie rozkradał Polskę, czyli naród polski, bo oni są ponoć tylko naszymi reprezentantami, więc powinni nas reprezentować, a nie okradać. Podnoszą podatki towarów, olewając bezrobocie. Takie gadanie, że jakakolwiek Partia jest ok, a inna zła, to jest bzdet przy takiej rotacji tych onych złodziei z partii do partii. Tak naprawdę, to przydałby się napalm i należałoby ich wyciąć w pień, a następcom powiedzieć, że będzie to samo jak przegną. Może to by odstraszyło złodziei, inaczej to polska zginie.