Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Izabella Kowalska (10761 niezalogowanych)
35 Postów

(Crow)
Nowicjusz
Imperator1988 napisał:

Cieszy iz chociaz wsrod Polakow w Norwegii wiekszosc to zrozumiala i KNP uzyskal najwiecej glosow ze wszystkich partii. To najlepszy dowod ze argumenty jednak trafiaja do ludzi i nadzieja ze podobnie bedzie w Polsce.

Tak Bo jak powszechnie wiadomo (wedlug korwinowskich nauk scislych) to liczba 500 stanowi wiekszosc w populacji 140 000.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LenaGutkowska)
Nowicjusz
Chyba BŁAZEN!
KT IMPERATOR musi byc dumny. No cóz jaki pan taki kram!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: Licza sie tylko glosy tych ktorzy glosowali, ci ktorzy niezaglosowali widocznie uznali ze niesa w stanie poprzec zadnej partii lub tez przyszlosc Polski zupelnie ich nieobchodzi. A wiec licza sie wyniki wsrod tych ktorzy glosuja i wsrod tych osob wynik jest jasny najwieksze poparcie dla KNP

@LenaGutkowska: Zamiast nazywac kogos blaznem "bo tak i juz". To lepiej powiedz kto jest twoim "wspanialym" kandydatem.... Bo krytykowac to kazdy moze ale troche trudniej jest cos krytykowac jesli jednoczesnie sie reprezentuje jakies poglady-partie.

Pozatym oczywiscie ze jestem dumny ze tylu Polakow w Norwegii zrozumialo dlaczego tylko KNP moze cos zmienic na lepsze w Polsce. Jednak jest nadzieja na przyszlosc. I bardzo dziekuje kazdemu kto glosowal na KNP kazdy glos jest niezwykle wazny!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(norbi00953)
Wiking
Głosuja na tych przez,ktorych musieli opuscic Polske
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@norbi00953: Chyba mowisz o tych ktorzy zaglosowali na PO ktore zdobylo 2gie miejsce wsrod Polakow w Norwegii.... Ciekawy przypadek PO rzadzi wiec maja to co chca, lecz jednak wyjechali ale mimo to glosuja zeby zostalo tak jak jest w Polsce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Do Imperatora i jemu podobnych dupolizów Korwina, kapitalistycznych złodziei nie płacących rodakom za pracę!
Co do tych onych, co niby ich nie określiłem, co okradają kraj, to są to politycy, a szczególnie ci którzy jak chorągiewki skaczą z partii do partii. Czy taki ktoś ma poglądy jakiekolwiek? Czy tylko reprezentuje poglądy kolejnej partii do której się przeniósł, bo sądzi że z jej ramienia uda mu się zostać posłem, senatorem itd.? Ciekawy jestem czy choć połowa ludzi co siedziała przy okrągłym stole w 1989r, dziś reprezentuje tą samą opcję polityczną? To są ci oni, co gdzieś mają co się w kraju dzieje, tylko jak chorągiewki dbają jedynie o własny tyłek. Niektórzy inni posłowie też nie są święci. Po obaleniu komunizmu, mieli wszystko w garści, ale się tak pokłucili między sobą, rozsprzedali wszystko, co jeszcze się dało i dodłużyli kraj do tego stopnia, że gdyby nagle wierzyciele chcieli odzyskać kasę, to Polska jest bankrutem. Nie upłynęło kilka miesięcy, a znaleźli się następcy, niby niezastąpionych, co zginęli w katastrofie, co PiS beczy po nich. Do koryta każdy się rwie, a pokazać, że się ma realne rozwiązanie problemu, nie poprzez jeszcze większe nękanie narodu, to nikt nie umie. Nie przemawiają za mną słowa Imperatora, że to dobrze, że mamy coraz mniej dzieci, bo nie nadążymy produkować dla nich rzeczy. Akurat na świecie, tyle rzeczy się marnuje, że wystarczy dla wszystkich. Ja nie muszę mieć dużo rzeczy, mogę pozbyć się 80% tego co mam i będę żył, modnie nie będę ubrany, ale w ten sposób to takich pięciu braci by się tym co mam zadowoliło, oczywiści jeśli by tak myśleli jak ja. Porównywanie afryki, do polski, to absurd bo oni nigdy nie mieli styczności z techniką, daj im wolność, wpuść ich do europy a będą prawie wszyscy bezdomni, bezrobotni, bo nie znają się jak my na pracy.
Wieszać należy każdego co rozkradał, rozkrada i będzie rozkradał Polskę, czyli naród polski, bo oni są ponoć tylko naszymi reprezentantami, więc powinni nas reprezentować, a nie okradać. Podnoszą podatki towarów, olewając bezrobocie. Takie gadanie, że jakakolwiek Partia jest ok, a inna zła, to jest bzdet przy takiej rotacji tych onych złodziei z partii do partii. Tak naprawdę, to przydałby się napalm i należałoby ich wyciąć w pień, a następcom powiedzieć, że będzie to samo jak przegną. Może to by odstraszyło złodziei, inaczej to polska zginie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Zabek57: Ty chyba ciagle nierozumiesz ze rzadzi PO a wczesniej rzadzil PiS, AWS (PO & PiS) i SLD? To o czym piszesz to korporacje ktore sa wspierane odpowiednim prawem i ustawami przez rzad oraz UE.... Nie ma to nic wspolnego z kapitalizmem. I kto ci nieplaci, kto ci podwyzsza podatki, kto zmienia ciagle barwy partyjne jak choragiewka?

Ty chyba w ogole nieczytasz tego co sie dzieje w Polsce jesli nie wiesz ze Korwin caly czas tkwi przy tych samych niezmiennych kapitalistycznych pogladach. I caly czas chce obnizyc podatki... lecz aby to mogl zrobic potrzebuje odpowiednio wysokiego poparcia tylko tak mozna zakonczyc ere Donalda & Kaczora ktora trwa juz od czasow AWS a polega na wymianie swin przy korycie....

Ale widac ze niewazne co sie stanie i jakie beda fakty to nadal bedziesz pisal to samo i marzyl o jakiejs zbrojnej rewolucji. Jedyna rewolucja do jakiej moze dojsc to demokratyczna jesli KNP bedzie mial coraz wieksze poparcie. Inaczej Donald i Kaczor beda "wieczni" razem ze swoimi "choragiewkami" ktore sie wymieniaja nad korytkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Zabek57 napisał:
Do Imperatora i jemu podobnych dupolizów Korwina, kapitalistycznych złodziei nie płacących rodakom za pracę!
Co do tych onych, co niby ich nie określiłem, co okradają kraj, to są to politycy, a szczególnie ci którzy jak chorągiewki skaczą z partii do partii. Czy taki ktoś ma poglądy jakiekolwiek? Czy tylko reprezentuje poglądy kolejnej partii do której się przeniósł, bo sądzi że z jej ramienia uda mu się zostać posłem, senatorem itd.? Ciekawy jestem czy choć połowa ludzi co siedziała przy okrągłym stole w 1989r, dziś reprezentuje tą samą opcję polityczną? To są ci oni, co gdzieś mają co się w kraju dzieje, tylko jak chorągiewki dbają jedynie o własny tyłek. Niektórzy inni posłowie też nie są święci. Po obaleniu komunizmu, mieli wszystko w garści, ale się tak pokłucili między sobą, rozsprzedali wszystko, co jeszcze się dało i dodłużyli kraj do tego stopnia, że gdyby nagle wierzyciele chcieli odzyskać kasę, to Polska jest bankrutem. Nie upłynęło kilka miesięcy, a znaleźli się następcy, niby niezastąpionych, co zginęli w katastrofie, co PiS beczy po nich. Do koryta każdy się rwie, a pokazać, że się ma realne rozwiązanie problemu, nie poprzez jeszcze większe nękanie narodu, to nikt nie umie. Nie przemawiają za mną słowa Imperatora, że to dobrze, że mamy coraz mniej dzieci, bo nie nadążymy produkować dla nich rzeczy. Akurat na świecie, tyle rzeczy się marnuje, że wystarczy dla wszystkich. Ja nie muszę mieć dużo rzeczy, mogę pozbyć się 80% tego co mam i będę żył, modnie nie będę ubrany, ale w ten sposób to takich pięciu braci by się tym co mam zadowoliło, oczywiści jeśli by tak myśleli jak ja. Porównywanie afryki, do polski, to absurd bo oni nigdy nie mieli styczności z techniką, daj im wolność, wpuść ich do europy a będą prawie wszyscy bezdomni, bezrobotni, bo nie znają się jak my na pracy.
Wieszać należy każdego co rozkradał, rozkrada i będzie rozkradał Polskę, czyli naród polski, bo oni są ponoć tylko naszymi reprezentantami, więc powinni nas reprezentować, a nie okradać. Podnoszą podatki towarów, olewając bezrobocie. Takie gadanie, że jakakolwiek Partia jest ok, a inna zła, to jest bzdet przy takiej rotacji tych onych złodziei z partii do partii. Tak naprawdę, to przydałby się napalm i należałoby ich wyciąć w pień, a następcom powiedzieć, że będzie to samo jak przegną. Może to by odstraszyło złodziei, inaczej to polska zginie.

Mocne Jak masz cos fajnego w tych 80% to ja chetnie przyjme gratis. Smialo stary, rozdawaj, bede ci kibicowal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Imperator1988 napisał:
kto zmienia ciagle barwy partyjne jak choragiewka?

A Wipler to co w KNP od urodzenia???
Przygarnięty pijany wojownik, nie chce się wbijać w politykierowanie, ale Korwin właśnie takimi akcjami strzela sobie w kolano.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wipler wczesniej mial dosc prawicowe poglady podobnie jak Gowin tyle ze niecalkiem kapitalistyczne... Chociaz slawny to on z niczego dobrego nie jest lecz lepszy pijany Wipler od trzezwego zlodzieja.....

LECZ co najwazniejsze jak widac Wipler nie dostal miejsca by wejsc do EuroParlamentu, tylko wybrano wlasnie czystych ludzi... A Wiplerowi niemozna zabronic zmiany pogladow na bardziej kapitalistyczne kazdy ma przeciez prawo do bledow o ile nie sa to bledy w postaci bycia "swinia korytna". Wiec do partii nalezy lecz watpie aby otrzymal miejsce dajace mozliwosc wejscia do Sejmu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok