Imperator dyskutował ze mną na temat Korwina, on chyba chce być do końca życia jego waflem chociaż Korwin osobiście nigdy go nie poznał. Ja wiem, że jest tu sporo nowobogackich polaków, kapitalistów niby. Popierają Korwina i kapitalizm. Większość z nich powinna w kryminale skończyć za branie ludzi do pracy i nie płacenie im, lub niedopłaceanie im kasy. Dla mnie złodzieje popierający swojego złodzieja. Korwin takie głupoty plecie, ze uszy więdną, ja zawsze przełączam kanał, jak tylko się pojawia. Dla mnie poważniejszym problemem jest to, jak polska polityka poradzi sobie z bezrobociem i jego konsekwencją, emigracją, wynarodowieniem narodu polskiego. Za 20 lat będą staruszkowie w biednym kraju, gdzie nie kupią usług opiekunki jak tu bo nie będą mieli za co. Pewien profesor prognozuje 30% bezrobocie w 2015r w całej europie razem z bezrobociem ukrytym, np żona nie zarejestrowana w Urzędzie Pracy, bo dopisała sie do ubezpieczenia męża i ma opiekę medyczną, a Urząd pracy i tak nie ma pracy dla niej, tylko w nazwie ma słowo pracy zamiast np Urząd bezrobocia. To są problemy do rozwiązania. Tego nie da się rozwiązać natychmiast, tylko długofalowo, ale trzeba ludziom też zapewnić socjal, aby mieli za co żyć. Bo za 20 do 30 lat młodych nam zabraknie, a starzy wymrą. Po co wojna, podbijanie, jak kraj kiedyś sam zniknie z mapy świata, wymrze. Wtedy Tusk 90 letni sprzeda polskę do końca, podpisze akt przeniesienia własności do Niemiec, tak jak dziś za fotele w Europarlamencie, tylko wtedy zamieni to na działkę w kosmosie, lub na coś innego, ale DIL na pewno się odbędzie.