Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oszukani przez agnencję,firmę Rett Bemanning!!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
Piotr Przybyła (1129 niezalogowanych)
13 Posty

(steff)
Wiking
Wiatm

Jeśli ktoś w Norwegii poczuł sie oszukany przez agencję pracy Rett Bemanning,proszę o kontakt.

KAZDA INFORMACJA JEST WAZNA!!!!

mail: st_efekt@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
moze coos wiecej napiszesz? o co chodzi? z jakiego powodu pytasz i kim wlasciwie jestes?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
napisz co sie stalo, jaki oddzial bo w kazdym miescie maja swoje oddzialy i co wg Ciebie jest oszustwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
steff napisał:Wiatm
Jeśli ktoś w Norwegii poczuł sie oszukany przez agencję pracy Rett Bemanning,proszę o kontakt.
KAZDA INFORMACJA JEST WAZNA!!!!
mail: st_efekt@wp.pl

JA ...Ja ...
Poczuwam się do tego , że jestem oszukany przez tą firmę ...
Ponieważ
Złożyłem aplikację na Dyrektora Oddziału i po rozmowie wstępnej , dostałem umowę wstępną do podpisania .
Podpisałem i do dzisiaj cisza ... a to już mija TRZY MIESIĄCE
I co Ja mam robić ...
Pomóż Mi o >@steff< na maila , nie mogę przesłać tej Informacji , ponieważ twoja skrzynka mieści się na mało poważnym portalu ... Wirtualnej Polski ...i Mam podejrzenie iż jesteś zwykły Dziennikarzyna , który szuka darmowego materiału , coby zapchać szpalty tego jakże mało poczytalnego szmatławca Internetowego ... !
---
Pilnie czekam na odpowiedz i realną pomoc w Mojej sprawie .
Przecież tak być nie może , że czeka się na pracę Już Trzeci Bity Miesiąc , pomimo podpisanej umowy i nie otrzymuje się żadnej informacji .
Pozdrawiam
Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(steff)
Wiking
Gabriel)nie jestem dziennikarzem tylko zwykłym robolem!jak mogę się z Tobą skontaktować?Wrzuciłem ten post ponieważ fiemka ta ściaga polaków z Polski,daje im zlecenia na kilka dni a potem wyrzuca ich na ulicę,bez pracy,daję umowy z których się nie wywiązują,łamią prawo!daj znaćpozdro Never give up!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(steff)
Wiking
a co do Wp ,to tylko skrzynka!)wyluzuj bracie))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
a to ciekawe bo znam wielu, ktorzy pracuja od lat i nikt ich nie wykopuje noo chyba ze pieprza robote
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(steff)
Wiking
Oszustwem uważam,brak wywiązywania się z umów,nie płacenie w okresie wypowiedzenia umów,brakiem umów na wynajem mieszkań,zastraszanie,dyskryminacja,brak szkoleń bhp,dawaniem umów w języku norweskim (brak wersji angielskiej,lub polskiej)wyzysk w pracy!!!nie zwracanie pieniedzy za dojazdy do pracy np.37km w jedną stronę,nie płacenie za nad godziny naleznych pieniędzy,wynajmowanie mieszkań za pieniadze nie adwekawatne do warunków,(piwnica,grzyb na scianach).Sciąganie pracowników z własnymi samochodami,potem zwolnienia,zwolnienia,w ciągu ostatniego tygodnia straciło pracę około 16 osób pod pretekstem braku kompetencji.itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
jak oddzial Retta?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(steff)
Wiking
Ja też znam kilku,ale Ci ludzie lubia takie warunki, jak marionetki robia co się im mówi,jak im karzą sobie kij w dupę wsadzić za kilka koron to to zrobią,nie mówie że tak jest we wszystkich firmach do których wysyła Bett,ale jest jedna duza firma budowlana gdzie pracują tylk sami polacy ,około 70 osób , ,foremani to głównie Norwedzy,a tu szłyszałem o przypadkach złegoi trzymania szpachelki w dłoniach i wypad do domu!Coś tu kurwa nie jest tak!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok