Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna _ Marcin n jolkaaa (4520 niezalogowanych)
1 Post

(joarod)
Wiking
Lindemans, zgadzam sie z Toba.
A komentarzy pod Twoimi komentarzami, pozowole sobie nie komentowac

Brak mi slow, jak mozna sie tak do drugiego czlowieka odzywac. Przykre to.

moania37, pojecia nie masz o czym piszesz. Moze to i dobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
oooo kolejne wcielenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Joarod a to Twój facet zrobił te zamieszanko z pampersami? nie dementuj , zrobił głupek szum wokół siebie nbez dwóch zdań .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Polska to polska, norwegia to norwegia glupota jest wszedzie taka sama, czy to byl polak czy norweg to dla normalnego czlowieka szczytem glupoty lub nudy jest wzywanie policji jak pieluszek nie chca sprzedac. Idz gdzie indziej jak oni nie chca zasad wolnego rynku uznawac. Ty ani ambasada ich do tego nie zmusicie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Tym bardziej ze co poniektore amasady a nawet rzady w duzo powazniejszych sprawach zabieraly glos i stanowczo oponowaly. Z marnym skutkiem. A na note dyplomatyczna w tej sprawie bym nie liczyl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
.....ale tu ciezko glupia jestes ja jestem tu tymczasowo a ty zostaniesz tu do konca zycia na skale wsrod tych smutnych popierdolonych Skalniakow bo przeciez nie wyjedziesz bo ci dzieci BV zabieze ........sam mam przyklad rostania Polki z Norwegiem dzieci maja nadajniki gps zalozne przez norwega takie rzeczy tylko w Norwegi waszym ukochanym kraju .........

O !, glupiutki pam inzynier wrocil Jak milo
No i teraz tak, mam dylemat maly, natury semantycznej zreszta Popierdolone skalniaki (smutne) czyli glupie skalniaki. I madrzy Polacy. Jak to jest ? Ze ci glupawi i niedorozwinieci skaniacy, wykorzystuja madrych Polakow? Jak glupi moze wykorzystywac madrego ? Cos tu nie gra w tych pojeciach
Ciesze sie ze pan inzynier wrocil. Zawsze to fajnie z kims na poziomie pogadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode...rchclickthrough=true
136 stk nye ( ) libero baby soft 3 Gis bort

no to troche za duzo kupili
Zgłoś wpis