Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Kasia K Dorota :) helen :) Maja Baran kuba amandisz Kasia19881 Bejnarowicz (19784 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
No wlasnie napisalam - czytaj wyzej . Wole zauwazyc problem na ogolnym, niz zza krzaka strzelac Uwazam, ze administracja zaglada na forum MN, a przynajmniej w tej chwili to robi. Zakladam, ze sa to profesjonalisci i ludzie pozbawieni wybiorczych ocen i kryteriow oceniania,bo to powinno cechowac adminow . Ze wyjatkowe chamstwo i propagownie rasizmu, nienawisci do innych narodowosci zostanie zauwazone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
mam nadzieję że,, Moja Norwegia usunie w ramach i demokracji i zaprzestaniu krzewienia rasizmu i faszyzmu wszystkie wulgarne antypolskie wpisy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
SENTIX napisał:
Lindemans napisał:
SENTIX napisał:
Lindemans napisał:
I dalej te przywodcze zapedy Zrob to, zrob tamto "Zmien nick", "wyjedz na Majdan"
Moja droga, czy ty wiesz ile osob na swiecie(w Polsce rowniez ) nosi nazwisko Bandera ? Nie wydaje mi sie, zeby policja gnebila ktoregkolwiek z nich, a nawet jesli, to z przyczyn zupelnie odmiennych niz nazwisko Marne te twoje argumenty

A twoje argumenty jakie sa sprzedajna dupo znow sie wtracasz w temat ktory ciebie nie dotyczy przyklejona norwezko ...to byla milosc on z kasa ona z gola dupa napisz cos o tym chetnie posluchamy Anno poczatek twojej milosci do pieniedzy.......nie siedz na forum tylko naucz lepiej swojego meza debila pisac i czytac

Jako konkretny przyklad ( dotyczy mojego poprzedniego posta) cytuje co wyzej, choc uwazam, ze akurat ten jest bardzo "delikatny", ale polecam inne wypowiedzi uzytkownika SENTIX(nie tylko wobec mnie) - jesli juz ktos sie bierze za porzadki na forum

Jasne niech ocenzuruja jak jedno inne forum gdzie nie mozna wstawiac negatywnych opini o Norwegach ale za to mozna lac gowno na Polske ............zastanawiam sie dlaczegpo nie siedzisz na tamtym forum sprzedajna pol norweska dupo(bo przeciez norwezka nigdy nie bedziez Polka tez juz nie'

Wszystko ci sie pomieszalo Na kazdym forum mozna wyrazic negatywna opinie o osobie, narodowosci itp. Cala sprawa rozbija sie o to, w jaki formie to robisz . Czy jak cywilizowany czlowiek, czy jak...(tu sobie wstaw. W twoim przypadku, to nawet szkoda czasu na tlumaczenie czegokolwiek - odpowiedzia bedzie zawsze potok chamstwa...Ty nie uzywasz innych argumentow, jak tylko argumenty sily (w tym wypadku jak duzo sily wykrzesasz w sobie, do wymyslania coraz to gorszych, ponizajacych drugiego uzytkownika, lub jakas nacje wyzwisk).

Ps, jestem uzytkownikiem 2 pozostalych forow i na jednym z nich bardzo czesto sie wypowiadam Wiec nie trafione, SENTIXie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
baga napisał:
jak widać ,,Moja Norwegia ,, usunęła wpisy Stefana Bandery który jak sam napisał na forum zrobił to ze swojej sympatii dla band UPA.Jesteś antysemitką??i popierasz eksterminację Żydów przez SS Galizien i Stefana Banderę ?? ,,Mojej Norwegii,, dziękuję za usunięcie faszystowskich wpisów.
Hehe,gdzie ty widziałaś,że zrobiłem to z sympatii do upa???
Wyjaśniałem,że zrobiłem to w ramach protestu przeciw nagonce na upa,podczas gdy sami nie byliśmy lepsi kilkaset lat wcześniej...I podczas gdy tu na forum leje się z Was faszystowski jad,na każdego odmieńca.Pisałem też spójrzcie w lustro.Wpisanie nicka stefka,wcale nie jest jego gloryfikacją.Gdybym naprawdę nazywał sie np.adolf hitler,to też byś ujadała na mnie z tego powodu i twierdziła,że gloryfikuję nazizm???I kazała zmienić nazwisko???
Odwracacie kota ogonem twierdząc przy tym,że macie rację...I piana z pysków Wam cieknie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
i jeszcze widzę,że moderator jest istotą mało rozumną,gdyż poddał sie presji hasła-krzewienie faszyzmu i że mn za to beknie,jednocześnie pozostawiając prawdziwie faszystowskie wpisy...Gdyby to nie działo się naprawdę-uznałbym to za śmieszne,a tak-to jest żałosne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
baga napisał:
mam nadzieję że,, Moja Norwegia usunie w ramach i demokracji i zaprzestaniu krzewienia rasizmu i faszyzmu wszystkie wulgarne antypolskie wpisy
w ramach demokracji powinni usunąć też te antynorweskie...

a słowo antypolskie,nie brzmi nacjonalistycznie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
274 Posty
jan paweł
(secondo)
Stały Bywalec
baga napisał:
Bandera zwykły prowokator Ukrainiec pewnie twoja rodzina na Kresach mordowała bestialsko Polaków może weźmiesz sobie nik Hitler , Stalin, lub Polpot , Quisling (policja od razu by się tobą zajęła i forum Moja Norwegia za promowanie faszyzmu) zmień forum i wymiataj do swoich rzeźników z UPA ciekawe, że nie zrobiliście Ruskim rzezi za głód na Ukrainie jak was Stalin wykończył że trupy żarliście co?? czemu na Ruskich się nie odegraliście??To czemu was tyle jeszcze w Polsce mieszka co??? macie swoją Ukrainę leć na Majdan i walcz z Ruskimi !!!!

A ten cytat to jest pomówienie i jest karalny,gdyż oskarżasz moją rodzinę o morderstwa i to publicznie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
będzie śmieszne jak zajmą się tobą środowiska żydowskie bardzo skuteczne w ściganiu propagowania faszyzmu min Bandy UPA SS GALIZIEN które mordowały Polaków i Żydów w dodatku wziąłeś sobie prowokacyjnie nick Bandery na polskim forum , to miej odwagę napisać to samo na forum żydowskim , że ,,protestujesz przeciwko nagonce na UPA,, !!!!!Będzie jeszcze śmieszniej jak podpiszesz się tak na rosyjskim forum możesz tam ,protestować przeciwko nagonce na UPA,, masz odwagę to jazda na Majdan lub do Moskwy bronić faszystowskie UPA i zrewanżować się Rosjanom za głód na Ukrainie jedyna taka okazja !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
rosef napisał:A ten cytat to jest pomówienie i jest karalny,gdyż oskarżasz moją rodzinę o morderstwa i to publicznie...
A pro po :
Żaden cytat na Tym Forum nie jest pomówieniem kogokolwiek w myśl PRAWA PRASOWEGO !
---
Jeżeli jest kierowany do Osoby która zamiast Prawdziwego Nazwiska podpisuje się tylko wymyślonym nickiem , a na swojej stronie Konta nie istnieją Prawdziwe dane Osobowe .
---
Tyle razy już to przytaczałem jednak nadal widzę iż szafujecie słowem nie znając podstaw prawnych .
---
To powyższe nie dotyczy tylko ciebie a KAŻDEGO Tu na Forum kto takie buńczuczne głupoty wypisuje ...

---
---
A już w szczególności
jakaś tam >agabandola< wypisuje totalne głupoty
ŻYDZI nie zajmują się takimi głupotami o jakich ona pisze i straszy !
ECH
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:

Jestem jak najbardziej za ! Tylko jesli masz na mysli, wpisy typu : Polacy nie dbaja o higiene, Polska jest zarzucana masa parszywej zywnosci, wszawica w Norwegii, wszwica w Polsce, itp....itd.... , to nie liczylabym na uznanie , ale jesli odpowiedzia na to jest np" ty kurwo sprzedajna, volksdeutschu, co codziennie trzymasz w ustach norweskiego kutasa, a Norwegowie, to nie ludzie, to zwierzeta, spod kamieni wyszli, z gownem spisz, gownej jestes,"......( moja droga, musze tu zakonczyc, bo tygodnia by nie wystarczylo ) - to ja tez mam nadzieje, ze MN usunie wszystkie te wulgarne, chamskie, rasistowskie, antypolskie,antynorweskie i antyludzkie wpisy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok