Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Kasia K Dorota :) helen :) Maja Baran kuba amandisz Kasia19881 Bejnarowicz (19798 niezalogowanych)
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Ogon nawet czytac nie umie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Bandera zwykły prowokator Ukrainiec pewnie twoja rodzina na Kresach mordowała bestialsko Polaków może weźmiesz sobie nik Hitler , Stalin, lub Polpot , Quisling (policja od razu by się tobą zajęła i forum Moja Norwegia za promowanie faszyzmu) zmień forum i wymiataj do swoich rzeźników z UPA ciekawe, że nie zrobiliście Ruskim rzezi za głód na Ukrainie jak was Stalin wykończył że trupy żarliście co?? czemu na Ruskich się nie odegraliście??To czemu was tyle jeszcze w Polsce mieszka co??? macie swoją Ukrainę leć na Majdan i walcz z Ruskimi !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:
Bandera zwykły prowokator Ukrainiec pewnie twoja rodzina na Kresach mordowała bestialsko Polaków może weźmiesz sobie nik Hitler , Stalin, lub Polpot , Quisling (policja od razu by się tobą zajęła i forum Moja Norwegia za promowanie faszyzmu) zmień forum i wymiataj do swoich rzeźników z UPA ciekawe, że nie zrobiliście Ruskim rzezi za głód na Ukrainie jak was Stalin wykończył że trupy żarliście co?? czemu na Ruskich się nie odegraliście??To czemu was tyle jeszcze w Polsce mieszka co??? macie swoją Ukrainę leć na Majdan i walcz z Ruskimi !!!!

Uwielbiam takie wywazone opinie , a jeszcze bardziej wymyslanie biografii i ukladanie zyciorysow zupelnie nieznanym osobom Niektorym nawet funkcie admina MN sie marza i wydaja rozkazy innym forumowiczom , gdzie oni maja wymiatac z tego forum
Moja droga, na tym forum, codziennie wylewa sie tyle faszystowskich i nienawistnych opinii, ze nick Bandery jest przy tym tylko malym pikusiem. Gdyby policja miala sie zainteresowac tym, co tu sie wypisuje, to Bandera bylby daleko poza kregiem jej zainteresowania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
to polecam ci zmienić nick na Quisling i pokaż się z nim na forum ciekawe jak zareagują środowiska żydowskie na promowanie nazwiska Bandery na forum ??? który miał niewątpliwy wkład w mordowanie Żydów razem z Niemcami SS Galizien .Masz okazję się teraz wykazać więc wyjedź na Majdan.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
I dalej te przywodcze zapedy Zrob to, zrob tamto "Zmien nick", "wyjedz na Majdan"
Moja droga, czy ty wiesz ile osob na swiecie(w Polsce rowniez ) nosi nazwisko Bandera ? Nie wydaje mi sie, zeby policja gnebila ktoregkolwiek z nich, a nawet jesli, to z przyczyn zupelnie odmiennych niz nazwisko Marne te twoje argumenty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
jak widać ,,Moja Norwegia ,, usunęła wpisy Stefana Bandery który jak sam napisał na forum zrobił to ze swojej sympatii dla band UPA.Jesteś antysemitką??i popierasz eksterminację Żydów przez SS Galizien i Stefana Banderę ?? ,,Mojej Norwegii,, dziękuję za usunięcie faszystowskich wpisów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
wylewa sie tyle faszystowskich i nienawistnych opinii

Gdyby policja miala sie zainteresowac tym

Chce tylko poinformowac ze zachod aka szkopska UE juz zmienila zasady. Teraz narodowo socjalistyczne opinie sa w modzie a cale UE stoi murem za Tiahnybokiem i Jaroszem ktorzy dokonali rewolucji na Ukrainie....

Co lepsze okazuje sie ze to nie Janukovycha powinni scigac za mordowanie ludzi: wiadomosci.onet.pl/swiat/estonia-msz-pot...macji-z-ashton/7qm2d

Poprostu banderowcy wpadli na "genialny" pomysl ze jak zabija paru ludzi z majdanu i paru Berkutowcow to wtedy jedni i drudzy uwierza ze walka na ostro sie zaczela i zaczna sie wzajemnie mordowac....

Jak widac Niemcy juz sie niekryja z tym ze lubia swoich narodowo socjalistycznych banderowskich sojusznikow.... ciekawe ile jeszcze UE bedzie trwac zanim Niemcy zaczna coraz otwarciej wprowadzac swoje plany "ekonomicznego podboju Europy" w zycie.... UK i Holandia juz chca uciekac z UE.... a reszta jest uzalezniona od szkopskich pieniedzy....

Dziwic sie mozna jedynie Danii i Szwecji ze niechca uciekac ale moze czuja wiez z Niemcami jak kiedys (Po 15 minutach wojny Dania sie dowiedziala ze jest podbita przez Niemcow a ludzie w Kopenhadze sluchali w radiu idac do pracy ze ich zajeli "jacys Niemcy" ktorych nigdzie niewidzieli wtedy w poblizu Kopenhagi. A Szwedzi niby neutralni ciagle wspierali Niemcow zasobami naturalnymi.)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Hahahahah MN przychylila sie do Twojej prosby . To milo, to ja teraz prosze o usuniecie wszystkich faszystowskich wypowiedzi, a oprocz tego, takze tych wyjatkowo rasistowskich, propagujacych nienawisc do innych narodowosci (na tym forum do Norwegow szczegolnie), nazywanie innych nacji doslownie"zwierzetami". Takze tych, ktore sa uznawane za szczegolnie obraziliwe i pogardliwe w stosunku do innych uzytkownikow forum itp.....itd.....lista jest niezmiernie dluga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
SENTIX napisał:
Lindemans napisał:
I dalej te przywodcze zapedy Zrob to, zrob tamto "Zmien nick", "wyjedz na Majdan"
Moja droga, czy ty wiesz ile osob na swiecie(w Polsce rowniez ) nosi nazwisko Bandera ? Nie wydaje mi sie, zeby policja gnebila ktoregkolwiek z nich, a nawet jesli, to z przyczyn zupelnie odmiennych niz nazwisko Marne te twoje argumenty

A twoje argumenty jakie sa sprzedajna dupo znow sie wtracasz w temat ktory ciebie nie dotyczy przyklejona norwezko ...to byla milosc on z kasa ona z gola dupa napisz cos o tym chetnie posluchamy Anno poczatek twojej milosci do pieniedzy.......nie siedz na forum tylko naucz lepiej swojego meza debila pisac i czytac

Jako konkretny przyklad ( dotyczy mojego poprzedniego posta) cytuje co wyzej, choc uwazam, ze akurat ten jest bardzo "delikatny", ale polecam inne wypowiedzi uzytkownika SENTIX(nie tylko wobec mnie) - jesli juz ktos sie bierze za porzadki na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
to siadaj i pisz prośby o usunięcie rasistowskich wpisów na co czekasz ??? Tak długo tu jesteś i nie reagujesz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok