Andre ved mark napisał:
nie do wiary co te głupie dewoty mogą wymyślić !!! c 

toż ja mam lunch o 11.30 który się zwykle przeciąga ....tzn że po lunchu mam się pakować bo do 13.00 to już się nawet nie opłaca coś zaczynać a nawet kończyć !
albo poniedzialek i wtorek po szwedzku... a w srode po lunchu juz sie zawijasz do domu )
)
czyli jak normalnie tydzien mam do 15.30 i piatek do 13 to ta kobieta chce mi z kazdego dnia zrobic piatek?? a w piatek to co na dwie czy trzy godziny pracy??? buahahhahahaha... dobre dobre.... za ta sama kase? niezle jajca.... 

nie do wiary co te głupie dewoty mogą wymyślić !!! c

toż ja mam lunch o 11.30 który się zwykle przeciąga ....tzn że po lunchu mam się pakować bo do 13.00 to już się nawet nie opłaca coś zaczynać a nawet kończyć !
albo poniedzialek i wtorek po szwedzku... a w srode po lunchu juz sie zawijasz do domu
 )
)czyli jak normalnie tydzien mam do 15.30 i piatek do 13 to ta kobieta chce mi z kazdego dnia zrobic piatek?? a w piatek to co na dwie czy trzy godziny pracy??? buahahhahahaha... dobre dobre.... za ta sama kase? niezle jajca....

....żeby założyć swoją kapitalistyczną firmę będziesz musiał dorabiać na mopie
 ....żeby założyć swoją kapitalistyczną firmę będziesz musiał dorabiać na mopie