Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2475 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Andre ved mark napisał:
nie do wiary co te głupie dewoty mogą wymyślić !!! c
toż ja mam lunch o 11.30 który się zwykle przeciąga ....tzn że po lunchu mam się pakować bo do 13.00 to już się nawet nie opłaca coś zaczynać a nawet kończyć !

albo poniedzialek i wtorek po szwedzku... a w srode po lunchu juz sie zawijasz do domu )
czyli jak normalnie tydzien mam do 15.30 i piatek do 13 to ta kobieta chce mi z kazdego dnia zrobic piatek?? a w piatek to co na dwie czy trzy godziny pracy??? buahahhahahaha... dobre dobre.... za ta sama kase? niezle jajca....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a gdzie tobie napisali że za tę samą kasę buhahaha .....wręcz przeciwnie że zubożejemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Socjalisci juz o tym pomysleli.... oczywiscie ze za ta sama kase poprostu podniosa na wszystkim akcyzy moze jakis podatek zwieksza.... cos uskubia z oljefondet, drogi przestana budowac.... Socjalisci zawsze cos wymysla aby krzewic nierobstwo.... a tutaj akurat moga bo jest ropa naftowa.... inaczej kraj socjalistyczny to kraj najbiedniejszy.... Na szczescie obecnie LO nie ma w rzadie APer & SVin wiec do 2017stego bedzie 8mio godzinny dzien pracy....

A normalny dzien pracy to 12 godzin bo tyle moze czlowiek pracowac i jednoczesnie miec dosc czasu na wypoczynek/sen.... do tego conajmniej 6 dni pracy w tygodniu to jest normalne... trzeba pracowac aby cos stworzyc by kazdy mogl cos miec.....

A nieroby niech szybko sie pojednaja z Marksem i odkurza swojego bohatera Lenina bo gdyby nie ci towarzysze czerwonych to by NIGDY niezmniejszono czasu pracy bo nikt by sie nieobawial czerwonej zarazy..... Wiec nieroby, pasozyty i zasilkowcy niech spojrza prawdzie w oczy i sie przyznaja ile zawdzieczaja.... towarzyszowi w mauzoleum...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
sądzę imperatorku że te noreskie komunisty aż tak daleką nie zajdą ....żeby założyć swoją kapitalistyczną firmę będziesz musiał dorabiać na mopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Andre ved mark: będziesz musiał dorabiać na mopie

Chyba piszesz o sobie jak dorabiasz konserwowaniem powierzchni poziomych....

Ja jestem prawnikiem i jako prawnik pracuje u Fylkesmannen.... i niepotrzebuje nic innego robic.... A firme zaloze w Polsce o ile bedzie mi sie chcialo bo byc moze kapitalistyczna spekulacja akcjami na gieldzie wystarczy w zupelnosci.... Chociaz pozarzadzac pracownisiami to atrakcja sama w sobie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
żeby zarobić na kapitalizm musisz zarobić w komunie .....jak to się ma do twoich przekonań ?? .
pewniejszy zarobek na mopie jak na giełdzie bo już nie takich tam poniosło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Andre ved Mark: Nie moja wina ze nieznalazlem sie w kapitalistycznym kraju np. USA przynajmniej nie calkowita (moglem inaczej wybrac studia i pojechac do USA....). Przywieziono mnie tutaj jak mialem 8 lat wiec coz trudno jakos dozyje jeszcze z 20 lat na tej socjalistycznej skale i wreszcie wroce do Polski.

A co do konserwowania powierzchni poziomych to nikt ci niebedzie odbieral pracy... mozesz sie niemartwic twoja posada jest bezpieczna mopa ci nikt niezabierze.... no chyba ze otworza rynek pracy dla chinczykow.... to takie male i zwinne to mopem moga lepiej operowac

A gielda to gielda..... "no risk no gain"....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
imperator taki biegły z rachunków to policzy sobie ile będzie odkładał na kapitalizm jak zarobki mu spadną o 20% . może trzeba będzie wszystkim na mopie jeżdzić po godzinach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Andre ved Mark: Alez sie niemartwie bo zarobki niespadna conajmniej do 2017stego.... A jesli wtedy APer & SVin znow beda rzadzic to jest i tak nadzieja ze nieposluchaja jak niesluchali przez 8 lat i niezredukuja czasu pracy do 6sciu godzin.....

A jesliby nawet tak uczynili to mysle iz zamiast obnizac pensji (norski by sie wsciekaly) to podkreca im akcyzy.... conajwyzej prywatne firmy beda "w czarnej dupie" ale tym sie socjalisci nieprzejmuja.... Pozatym do tej pory to moje zarobki sie zwieksza bardziej niz o okolo 23,5 %....

Wiec twoja posada konserwatora powierzchni poziomych jest niezagrozona dopoki niezdecyduja sie otworzyc rynku pracy na chinskich pracownikow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
IMPERATOR, nie jestem tu tyle co ty. Wiem ze bzdury gadasz na portalu dla polakow, bo norki cie pewnie omijaja z daleka. Dla nich jestes nikim, choc masz ich paszport i szkole. Oni jak cos sie dzieje zlego, to kwituja krotko takich jak ty obcokrajowcow z ich paszportami. Mowia w radio cos w stylu polsk norsk, Polski norweg. Pakistansk norsk, pakistanski norweg. Tak obrazasz prace polakow ze mnie zdenerwowales, nie wazne jaka by ona nie byla, jest za to utrzciwa i to nie wstyd pracowac. Nie gadaj z nim markus bo nie warto wdawac sie w dyskusje, z kims co nie wie kim jest i z kim trzyma. Norwedzy go nie uwazaja, to na nas sie wyzywa. Jka znam zycie to kazdy kapitalista zajety jest biznesem, a nie marudzeniem na portalach, taki z niego kapitalista ................. ha ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok