Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
chris ... Natalia Piankowska Ania Najewska Natalia P. (8535 niezalogowanych)
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Zielony, a ja dziękuje, że nie jestem już obywatelem polskim Bo jak czytam takie wypowiedzi jak twoje, to sądzę, że niektóry polak za kasę to nawet gów... zje..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zielony zielony
(zielony_tbg)
Wiking
"a ja dziekuje , ze nie jestem juz obywatelem polskim" Norek.
czy zjadlbym g… hm… jakby zalezalo od tego zycie moich potomkowi i ich zdrowie ?… czy wiesz co sie dzieje , badz dzialo podczas wojny… nie tylko polak by zjadl i jadl…
- czy ja mieszkalbym w baraku ? Nie wiem , naprawde nie wiem ( roznie sie krzyzuja nasze drogi )

- norek ; smieszny juz jestes na wstepie majac nick )) NOREK potwierdzasz to piszac ,ze cieszysz sie ,ze nie jestes obywatelem polskim )) znam takich )) co w dalszym ciagu mowia po norwesku slabiej niz ci polacy z polskim paszportem .
skoro nie jestes , no to po co odwiedzasz mojanorwegie ?

Tez jest mi tu dobrze , bardzo dobrze … ale np. tak jak ostatnio byl 01.11. Wszystkich Swietych, a ja " nieodwiedzilem" znajomych ,rodziny. Byl to wlasnie ten czas zadumy , wspomnien… chocby spedzanie Swiat Bozego Narodzenia . Cala atmosfera , czas , ludzie , rodzina … karp , choinka.
- chrzciny , badz urodziny naszych dzieci ; jak sa spedzane ,a jakby byly wsrod najblizszych
to tylko kilka przykladow …..
- do NORKA - ile masz lat ? bo moze byles za mlody wyjezdzajac z polski aby to czuc , poczuc.
))) moze w kolejnym odcinku beda pokazani polacy z Bogstad parkering i norwegowie ktorzy ich zatrudniaja ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
NOREK napisał:
Zielony, a ja dziękuje, że nie jestem już obywatelem polskim Bo jak czytam takie wypowiedzi jak twoje, to sądzę, że niektóry polak za kasę to nawet gów... zje..
jak nie jestes to wypieprzaj z tego forum na norweskie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zielony_tbg napisał:
Cala atmosfera , czas , ludzie , rodzina … karp , choinka.

poszperaj sobie w archiwum dyskusji o karpiu
na świecie służącym głównie do karmienia kotów
a w Polszy tradycja wprowadzona przez towarzyszy Bieruta i Gomułkę w latach 50
dwudziestego wieku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
zielony_tbg napisał:
Pozytywne sa moje wrazenia Pozdrawiam uczestnikow , i nie przejmujcie sie komentarzami tak to wlasnie jest z popularnoscia
Co ma powiedziec Kubica albo Lewandowski ) Wszyscy w polsce wiedza lepiej , czyz nie tak !!! Prownajcie tylko komentarze te w polsce a te w norwegii .
Pokazali jak jest . 99% wie gdzie sa meliny , gdzie mozna kupic alkohol ,badz papierosy . Nie znam zadnego polaka ktory pali norweskie papierosy ))) Te wszystkie negatywne komentarze swiadcza tylko o jednym ze sami autorzy tych tekstow nie maja do siebie szacunku . Nie mozwie , ze ja sie nie obawialem na poczatku . Oczywiscie , ze tak !!! Ale po spotkaniu sie z innym srodowiskiem z inna kultura stwierdzilem jedno . Dzieki za to , ze jestem POLAKIEM )) A co to za ujma mieszkac w baraku ?! Tez tego nie moge zrozumiec ale ….. I ze z mlekiem a czemu nie )) A ze domek w polsce a tu w baraku … przeciez przez to zaoszczedzi wiecej . Znam kilka , badz kilkanascie osob ktore sie dorobili badz sa zarobieni w norge.( w jaki sposob ) Ale co z tego jak nadal staraja sie zaoszczedzic wykorzystujac rodakow i placac na czarno ))))) Wszyscy to wiedza wszyscy !!!! Norwegowie robia to samo , aby nie bylo.
Imrezujecie z norwegami ?! Czy oni pija inaczej )))!? Oczywiscie ,ze nie !!! A kobietki … nie spotkalem sie aby tak duzo w towarzystwie pily kobiety . A tutaj …. dlatego jest duzo latwiej , sex na jedna noc .

Przeciez to My Polacy .
"Jestem dumny ,ze jestem POLAKIEM" - wypowiedz to , zmierz sie. Tradycja , historia, rodzina , wychowanie , zwykle dzien dobry …

Jestes Wielki,takich wiecej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Jestem na tym forum bo jestem z Polski!! i pomagam takim "rodakom" co ładują się w problemy.. I zam wiele historii o wiele gorszych niż w tym serialu. A ten serial właściwie można porównać z tym co się działo kiedyś na różnych parkingach, nie tylko na Bogstad Parkering..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
crazy chris napisał:
Ania_86 napisał:
a co do alkoholu z mlekiem to nie nowosc i nie mowie tu o malibu jak dla mnie koniec tematu ide spac dobranoc wszystkim

ja wodke pije tylko z mlekiem
i wszystkim polecam
a norkom ktorym wydaje się to smieszne odpowiadam
w dupie byliście i gowno widzieliście i tańczysz ze swoimi ptysiami "ona tańczy dla mnie..."
soplica orzechowa z mlekiem ?? mówi wam to coś ?
mieszkanie w baraku ? sam mieszkałem dwa miesiące na alna,przynajmniej masz cały barak dla siebie,
pomijając fakt ze podpisując umowe w kraju ,niema mowy o barakach tylko o mieszkaniu....
w barakach tez mieszkają norki,szwedy i inne nacje...
ja tam nic złego w tym filmie nie widziałem
bohaterom cyklu życze powodzenia w realizacji celu....
a Jaskowi połlamania wędki ,,,,,,,,
pijesz wódke z mlekiem pod ogórka i po d placka? czy wódke z mlekiem pod rybkę? nie masz już zgagi? tańczysz "ona tanczy dla mnie" z kolegami w pokoju? więc pewnie wystapisz w następnym odcinku...
mieszkałeś w baraku 2mc? w samym mieszkaniu w baraku nie ma nic dziwnego ale ci ludzie mieszkają tam od 2006r
jesteś baran skoro nie widzisz nic złego w tym filmie bo wiekszość tu Polaków prowadzi normalne życie, nie gorsze niż będąc w Polsce

p.s.@zielony jesteś jeszcze ciemny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Wracajac do tematu: NUDA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj