Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zygmunt xxx no wear (2632 niezalogowanych)
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
unicornesss napisał:
w 'czarnych' klubach są najlepsze biby, nie wiem po co się murzyni pchają na te techniawy czy inne stypy do białasów?;P

a Wy rasisci jeden z drugim wyjdzcie na Brugate czy Gronland i tam wytlumaczcie czarnuchom, dlaczego maja wypierdalac no chyba, ze nie macie jaj wyglaszac swoich opinii poza bezpieczną cyberprzestrzenią.. albo wracac do swoich wsi w Polsce, u Was nie ma obcokrajowcow.. ehhh 80% Polakow 'zagranico' wciaz potwierdza prawdziwosc powiedenia, ze chlop wyjdzie ze wsi, ale wieś z chlopa nigdy...

Brawo !!! popieram , zaczalem czytac ten watek i nie moge uwierzyc, Kurwa sami rasisci ja pier.......

W czym niby ty jestes lepszy panie Mietku zapier.... od rana do nocy,
Przeciez Polacy tez sa dyskryminowani ,
mam wrazenie ze to potepianie "czarnych" jest po prostu usprawiedliwianiem sie i podbudowywaniem samego siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
unicones czy jak ci tam kazdy wie ze masz chlopa albo to juz nazyczony czarnuch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
gapa ja pisze szybciej na komie niz ty czytasz nie patzrac sie na klawiatore wiec dlatego czeste literowki itd

jeden piszac na forach mysli ze to CV, albo matora a drugi jak spluniecie
ja naleze do tych 2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
co to znaczy nazyczony? to chyba z nynorska hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
znaczy sie macieksz ma racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
rasizm, nietolerancja itd. zazwyczaj nie bierze się z powietrza, niektórzy na to sami pracują, dla przykładu: na ulicy na której mieszkam jesteśmy z żoną jedynymi Polakami, mamy jeszcze w sąsiedztwie Litwinkę i jakiegoś muzułmanina, nawet nie wiem z jakiego dokładnie jest kraju, reszta sąsiadów to Norwegowie, cała ulica nietrawni tego muzułmanina, bo to cham, gbur i prostak pozbawiony kultury i dobrego wychowania, a on się skarży, że jest dyskryminowany ze względu na to, że jest obcokrajowcem, tylko, że ja z żoną i sąsiadka Litwinka nie mamy tego problemu, wręcz przeciwnie, jesteśmy chyba lubiani przez Norwegów, bo są bardzo uprzejmi względem nas, czasami zapraszają nas do siebie, odwiedzają nas, i żyją z nami jak z naprawdę dobrymi sąsiadami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
unicornesss napisał:
w 'czarnych' klubach są najlepsze biby, nie wiem po co się murzyni pchają na te techniawy czy inne stypy do białasów?;P

a Wy rasisci jeden z drugim wyjdzcie na Brugate czy Gronland i tam wytlumaczcie czarnuchom, dlaczego maja wypierdalac no chyba, ze nie macie jaj wyglaszac swoich opinii poza bezpieczną cyberprzestrzenią.. albo wracac do swoich wsi w Polsce, u Was nie ma obcokrajowcow.. ehhh 80% Polakow 'zagranico' wciaz potwierdza prawdziwosc powiedenia, ze chlop wyjdzie ze wsi, ale wieś z chlopa nigdy...

Bujasz się z czrnuchami ? myślisz ze jak się z nimi bujasz to jesteś bardziej cosmo, bardziej cool ?
Użyj mózgu nikt mądry któremu zależy na żyuciu nie będzie wchodził w tłum czarnuchów ( murzynów, nie wiem jak mam napisać by ich nie obazić ).

UWAGA : Miastowe dziewczynki wielbią murzynów !!! to juz wiemy , jak jesteś ze wsi to musisz być rasistą , tak przynajmniej twierdzi miastowa dziewczynka ...

Statystycznie ...gdzie murzynów jest za dużo, tam zaczynają się kłopoty , odpowiadaja oni za wiekszość przestępstw w USA czy UK , do pracy też się jakoś nie garną ... nie mówię że wszyscy sa tacy ...są też murzyni ucywilizowani ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Matiboy napisał:
unicornesss napisał:

Bujasz się z czrnuchami ? myślisz ze jak się z nimi bujasz to jesteś bardziej cosmo, bardziej cool ?
Użyj mózgu nikt mądry któremu zależy na żyuciu nie będzie wchodził w tłum czarnuchów ( murzynów, nie wiem jak mam napisać by ich nie obazić ).

UWAGA : Miastowe dziewczynki wielbią murzynów !!! to juz wiemy , jak jesteś ze wsi to musisz być rasistą , tak przynajmniej twierdzi miastowa dziewczynka ...

Statystycznie ...gdzie murzynów jest za dużo, tam zaczynają się kłopoty , odpowiadaja oni za wiekszość przestępstw w USA czy UK , do pracy też się jakoś nie garną ... nie mówię że wszyscy sa tacy ...są też murzyni ucywilizowani ...

Pierdolisz koles....... Jestes rasista, brzydze sie takimi jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Statystycznie ...gdzie murzynów jest za dużo, tam zaczynają się kłopoty , odpowiadaja oni za wiekszość przestępstw w USA czy UK , do pracy też się jakoś nie garną ... nie mówię że wszyscy sa tacy ...są też murzyni ucywilizowani
wystarczy spojrzec na tego co dostal pokojowego nobla
bo mogl zabic wiecej ,dobrze ze mu Putin nosa przytarl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
kamil75 napisał:
flink ja taka kurwa jak ty sie brzydze

ze jakis debil kiedys wymyslil slowo R A S I Z M to znaczy ze mam sie tym przejmowac?
kazdy zyje jak chce i wierzy w co chce, toleruje kogo chce
jak czarnuchowi albo podobnemu nie podam reki bo mam do tego prawo to on ma prawo mnie mnie nie lubic
tak samo jak ja nie jestem mile wodzany na ich kontynencie (azja, afryka) tak samo ja nei rzycze sobie panoszenia sie w moim kraju!!!
( pisze w moim bo chyba osiade tu juz na stale niestety - mieszkam tu juz 15 lat z zona i dziecmi - dalej jestem Polakiem i niegdy nie mam zamiaru byc porownywany do norwegow)

zalosne,
gdzie nie jestes mile widziany w jakich krajach ?? interesuje mnie glownie Azja????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok