Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Zygmunt xxx no wear (2632 niezalogowanych)
161 Postów
Stały Bywalec
..czyli do juesej? czy jeszcze gdzies po drodze,cie nie chcieli?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(homer1)
Wiking
Witam wszystkich i zapraszam taką kontrole do Bergen, tutaj co do nie których klubów wystarczy pokazać Polski dowód osobisty by zostać od razu odrzuconym,a w innych bez paszportu nie ma co podchodzić!!.
Zastanawiam się tylko czy taki pan co stoi na bramce,ma prawo do kontroli mojego paszportu?! myślę że nie! mam nadzieję że ktoś tym i w Bergen się zajmie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tak napewno nie ma Polakow za to sa dziewice chetne
wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/43...-z-dzihadystami.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co się z tobą dzieje żydalu
jeszcze 2 lata temu, to nawet czasami zaskakiwałeś mnie swoim pomysłem, czy wisielczym dowcipem
teraz taka sztampa i beznadzieja
starość, czy co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
homer1 napisał:
Witam wszystkich i zapraszam taką kontrole do Bergen, tutaj co do nie których klubów wystarczy pokazać Polski dowód osobisty by zostać od razu odrzuconym,a w innych bez paszportu nie ma co podchodzić!!
to i tak dobrze
w USA opowiadają sobie dowcipy o głupich Polackach
w Niemczech mówią o polskiej gospodarce i polskim porządku
we Francji mówią pijany jak Polak
w Niderlandach nowi chujowi Marokańczycy
w Czechach Polakom i psom wstęp wzbroniony
W Hiszpanii leją pałami po łbach
ostatnio w Rzymie polaczki głośniki powyrywali w samolocie itp
a wszystko to bo podobno był jakiś tam taki zły człowiek, co to tyle siary narobił na całym świecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
czyli prosto do juesej?
a teraz to juz tylko glupie norki,moga adoptowac taka miedzykontynentalna mende!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
homer1 napisał:
Witam wszystkich i zapraszam taką kontrole do Bergen, tutaj co do nie których klubów wystarczy pokazać Polski dowód osobisty by zostać od razu odrzuconym,a w innych bez paszportu nie ma co podchodzić!!

bo zeby wejsc do klubu to trzeba miec ukonczone 21 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Wiking
macieksz napisał:
gapa a moze slabo mowisz po ang, norwesku i ubrany byles jak burak to sie nie dziwie
lepiej mowic dobrze po angielsku niz dukac po norwesku inaczej cie traktuja
nie twierdze ze nie warto sie uczyc norskeigo bo to jest podstawa jak che sie tutaj zyc jak oni i byc traktowanym na rowni

Wydaje mi sie ze dobrze mowie po norwesku jakos sobie daje rade w pracy!! A moze sam sie ubierasz jak Burak nie wiem ale wie to ze ty nawet po polsku nie umiesz psica ("norskiego, che co to oznacza???) pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
A moze sam sie ubierasz jak Burak nie wiem ale wie to ze ty nawet po polsku nie umiesz psica ("norskiego, che co to oznacza???) pozdrawiam
hva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
a propos: bergen
ja akurat mam calkiem mile wspomnienia z odwiedzin w ichnich pubach

zmowilem,zaplacilem,a ze nie bylo miejsca siedzacego,to zaczalem konsumowac przy barze!
po zwroceniu mi uwagi,ze nie moge tutaj stac,poszedlem do 'ochraniacza' i poprosilem,zeby w takim razie,znalazl mi miejsce siedzace!
a jakze!chodzil ze mna dluzsza chwile i w koncu dokonczylem - na siedzaco!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok