Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(945 niezalogowanych)
100 Postów
nadin .
(nadins)
Początkujący
Ok niech jest nawet te 160 koron ale są tacy którzy robią nawet 100 koron i mniej, także mi chodzi o tych którzy nie wiedzą jak sie do czegoś zabrać, ale sa i pracują a potem opinie psują za my Polacy za psie pieniądze pracujemy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
czekam na ten dzien z niecierpliwoscia bando glupich skurwysynow!!
Kaziki ,Henki i inne bezmozgie chujki a przy tym cala banda litewskich i innych pojedziecie tam skad przywlekliscie swoje dupska..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Jnin to zabierz tam skąd przywlokłeś swoje dupsko i nie zapomnij zabrać Pakistanów, Somalijczyków i Norwegów siedzących na socjalach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
baga napisał:
Jnin to zabierz tam skąd przywlokłeś swoje dupsko i nie zapomnij zabrać Pakistanów, Somalijczyków i Norwegów siedzących na socjalach.

Nie porownuj mnie glupia kurwo do nierobow..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
janin nierobie tym bardziej zabieraj stąd swoje wulgarne dupsko !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Ja jestem tylko ciekaw czy zdajecie sobie sprawę z tego, że na początku zanim ktoś znajdzie stabilną legalną pracę, to 80 % imigrantów zarobkowych i tak zaczyna od pracy na czarno za grosze, albo miesza ją z pracami czasowymi - vikariat? Czy to dobrze czy źle to inna sprawa, ale takie są realia. UDI nic nie robi s tym, bo tak naprawdę z punktu widzenia norwegów, nie mówię tu o norweskich budowlańcach, jest to bardzo korzystne, choć nielegalne. Taki polak nie może chorować, nie dostanie zasiłku dla bezrobotnych, nie otrzyma odszkodowania za wypadek w pracy i tanio zrobi biedniejszemu Norwegowi usługę budowlaną. Biedniejszy norek czuje się dobrze i nie protestuje, nie narzeka, nie pisze skarg i zażaleń na swoją sytuacje, aby dostać więcej celowych dotacji do odpowiednich urzędów. To wszystko to koszty dla Norwegii. Suche fakty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Tomasz Ukryte
(Tomasz1904)
Wiking
elegancko baga zajebiste slowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ZdzislawJonczyk)
Wiking
ba zajebisty mnie początek czeka ale ja mam zamiar jak najszybciej na legalu być dla mnie lata pracy sa potrzebne norki maja niezłe przeliczniki no system emerytalny jak czytałem nawet po 5 latach czesciowa się należy młodzik może nie myśli o tym ja tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(ZdzislawJonczyk)
Wiking
ba dziwne ale nie widziałem żadnych etatów dla operatora spycharki bo to najlepiej robie .czyżby łopatami tam przewracali he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Pewnie zle szukasz. Sprobuj maskinfører, anleggsmaskinfører, hjullaster.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok