Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polak nie może wynająć mieszkania bo jest... Polakiem? - Norwegia

Czytali temat:
miroslawa ciechanowicz Rokokko3255 (2876 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jakby miał kilka tatuaży na czole to szybciej by go przyjęli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(broda)
Wiking
hahha jak można chcieć mieszkać w kraju gdzie cie nie chcą,norwegowie to rasiści a do tego tylko tolerują nas bo jesteśmy tania silą robocza i to wszystko , zrobimy co swoje to będą chcieli nas się pozbyć i cala resztę co przyjechała za kasa do ich kraju,a moja rada pracuj chłopie odkładaj kasę i inwestuj w Polsce,bo w norwegi zawsze będą cie traktować jak wroga i parobka (chłopa pańszczyźnianego ) ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciekawe jak mają traktować?
jak tak 80-90 % to rasowe polskie bezmózgi
głupie gęby, głupi wygląd, głośne, zapijaczone
nauczone zasad i wartości na blokowisku albo w pegeerze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
czesio.:* napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak nie może wynająć mieszkania bo jest... Polakiem?
a to dlatego że norwedzy zaczeli czytać forum na MN....

czesiu, you`ve made my day

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Czesio! Szacun!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zbigniew cygan
(zbyszek1305)
Wiking
niech sobie jeszcze z 5 tatuaży zrobi,wygląda jak bandyta ja bym mu w kraju nie wynajoł i niech się jeszcze rozpłacze laluś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Remek R
(Remo)
Nowicjusz
czesio.:* napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak nie może wynająć mieszkania bo jest... Polakiem?
a to dlatego że norwedzy zaczeli czytać forum na MN....

haha dobre

ale to działa w obie strony
ostatnio w komentarzach na FB moich norweskich znajomych też się pojawia jęczenie na nasz temat. Np że wolą już muzułmanów i ich prawo które zrobi porządek Rumunami, Litwinami i Polakami którzy kradną.
Ja z autopsji wiem że najgorzej jest z sezonowcami, przyjedzie taki świadomie robi gnój i bezczelnie mówi że ma to w dupie bo za 2 tyg i tak go tu nie będzie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marzenamazury)
Wiking
mam ten sam problme od 5 mc....jestem samotna maka z trojka mlodziezy....nie wiem kiedy to sie skonczy....ale szukam nadal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
.. mayers777
(mayers777)
Wiking
zbyszek1305 to że ma tatuaże nie znaczy że jest złym człowiekiem!!!zbyszek musisz byc niezłym burakiem i zacofańcem!!!!pomyśl czasami co piszesz!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Agnieszka M.
(AgnieszkaMo)
Wiking
Z doświadczenia wiem, że najłatwiej wynająć mieszkanie z polecenia, z ogłoszeń ciężko. Nie powiedziałabym natomiast, że to kwestia narodowości. Kobieta, u której teraz wynajmujemy i małżeństwo wynajmujące nam dom poprzednio chętnie wynajmowali polakom. Polacy uchodzą za "złote rączki" sami pomalują, sami naprawią drobne usterki, zadbają o ogród, nie dzwonią z każdą pierdolą do własciciela, w przeciwieństwie do norwegów, którzy żarówki sami nie wymienią.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok